INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Orico externý box pre 2,5'' SATA HDD/SSD s USB 3.0, čierna

    Orico externý box pre 2,5'' SATA HDD/SSD s USB 3.0, čierna
     
    Externý box, 2,5", SATAZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    9,80 €
    8,17 € bez DPH
    Kód tovaru

    414904

    PN kód

    2577U3-BK-BP

    Výrobca
    Porovnať

    Popis produktu

    Orico externý box pre 2,5'' SATA HDD/SSD s USB 3.0

    Popis produktu
    Pohodlne zálohujte svoje najdôležitejšie súbory, sledujte HD videá, ukladajte fotografie a prenášajte dáta. Externý kryt 2,5" SSD/HDD od Orico sa vyznačuje bleskovo rýchlym rozhraním USB 3.0 a podporuje kapacity až do 2 TB. Jednoduchá inštalácia a odolnosť, poskytuje bezkonkurenčný komfort a bezpečnosť. Produkt je vyrobený z ABS, ktoré je príjemné na dotyk a odolný voči poškodeniu.


    Jednoduchá inštalácia a široká kompatibilita
    Montáž puzdra je neuveriteľne jednoduchá a rýchla. Nemusíte dokonca používať žiadne ďalšie nástroje! Produkt je kompatibilný s väčšinou 2,5" HDD a SSD (až do 9,5 mm). Funguje perfektne s Windows a Mac OS. Systém plug&play znamená, že môžete zariadenie jednoducho pripojiť k počítaču - rozlúčte sa s komplikovaným, náročné nastavenia!


    Malá veľkosť - obrovské možnosti
    Dochádza vám miesto na uloženie potrebných súborov? S ohrádkou Orico na takéto problémy rýchlo zabudnete! Produkt podporuje pevné disky s kapacitou až 2 TB. Postačí na uloženie množstva kvalitných fotografií, HD filmov, obľúbených skladieb alebo dôležitých dokumentov. Veľká kapacita kufríka ide ruka v ruke s jeho kompaktnými rozmermi – na pracovnom stole vám nezaberie príliš veľa miesta.


    Odolný USB kábel - ešte vyšší výkon
    Zariadenie je dodávané s prémiovým káblom USB 3.0 vybaveným medeným jadrom, ktoré poskytuje bezkonkurenčný výkon a dokonalú synchronizáciu. Vďaka nemu si užijete neskutočnú rýchlosť a extrémne stabilné pripojenie. Kábel je navyše mimoriadne odolný, takže sa nemusíte obávať jeho rýchleho poškodenia.


    Pevný dizajn
    Puzdro je vyrobené z ekologického ABS plastu, ktorý je netoxický a šetrný k životnému prostrediu. Poskytuje efektívny odvod tepla a vyznačuje sa extrémne nízkou náchylnosťou na poškodenie. Mriežková textúra robí zariadenie príjemným na dotyk a nekĺže a puzdro je nenáročné na údržbu - nezostanú na ňom odtlačky prstov a nebudete mať problém ho vyčistiť.


    Spoľahlivý bezpečnostný systém
    Orico tiež ponúka úplnú bezpečnosť používateľa. Špeciálny systém poskytuje okrem iného účinnú ochranu proti nadprúdu, prepätiu, prehriatiu, úniku a skratu. To všetko vám dáva istotu, že váš pevný disk je správne chránený pred poškodením a riziko straty dát je minimalizované.

    Technické parametre

    Typ použitia
    USB externý box


    Ďalšie vlastnosti
    Materiál ABS
    Rozhranie Micro USB 3.0 Typ B + SATA 3.0
    Podporovaná kapacita Až 2 TB
    Kompatibilita 2,5" HDD/SSD (až 9,5 mm)
    Rozmery 126,5x80x14,5mm
    Podporované systémy Windows, Mac 9.1/10.2 alebo vyššie

    Farba: čierna

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky