INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    PC Game Pass 1 Month Membership ESD

    PC Game Pass 1 Month Membership ESD
     

    elektronická

    hrajte viac ako 100 vysokokvalitných hier pre PC vo Windows 10 a užite si všetky výhody EA Play, ktorá prichádza koncom tohto roka bez ďalších nákladov
    elektronická licencia, štandardná edíciaZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    19,90 €
    16,58 € bez DPH
    Kód tovaru

    395835

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Upozornenie:

    Elektronická verzia (nie fyzická kópia), vrátenie nie je možné.

    PC Game Pass 1 Month Membership ESD




    Xbox Game Pass for PC
    • Prístup k viac ako 100 vysokokvalitným hrám pre PC
    • Neustále sa pridávajú nové hry
    • Tituly Xbox Game Studios hneď po uvedení na trh
    • Exkluzívne členské zľavy a ponuky

    Hrajte viac ako 100 vysokokvalitných hier pre PC vo Windows 10 a užite si všetky výhody EA Play, ktorá prichádza koncom tohto roka bez ďalších nákladov.

    EA Play prichádza do predplatného Xbox Game Pass for PC koncom tohto roka bez ďalších nákladov. Vďaka EA Play získajú členovia okamžitý prístup ku kolekcii najobľúbenejších sérií a titulov EA pre PC, exkluzívne herné výzvy a odmeny, špeciálny obsah iba pre členov a skorší prístup k skúšobným verziám vybraných nových hier.

    VYROBENÉ PRE PC

    Preskúmajte rozsiahlu knižnicu hier určených najskôr pre PC a hrajte sa úplne nové hry Xbox Game Studios v deň ich uvedenia na trh.

    Vytvorené pre PC hráčov

    Vďaka novej aplikácii Xbox pre počítač so systémom Windows 10 môžete teraz svoju ďalšiu obľúbenú hru objaviť jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. S predplatným Xbox Game Pass prehľadávajte knižnicu, pozerajte si odporúčania, filtrujte podľa žánru a kliknutím na jediné tlačidlo objavte svoju ďalšiu obľúbenú hru.

    Pripojte sa a hrajte
    Pozrite sa, čo sa hrajú vaši priatelia, a diskutujte s nimi počas hrania. Rozšírené funkcie umožňujú zachovávať konverzáciu pri jednotlivých hrách.

    Páči sa vám nejaká hra v knižnici?
    Členovia s predplatným Xbox Game Pass získavajú zľavu na hry v knižnici Xbox Game Pass vrátane obsahu na stiahnutie a doplnkov. Použite kartu Store v aplikácii.

    Inovujte na predplatné Ultimate
    Získajte prístup k viac ako 100 vysokokvalitným hrám a neustále pribúdajúcim novým titulom. Hrajte priamo v PC, konzole a v mobilných zariadeniach s Androidom z cloudu (beta). Okrem toho si môžete vychutnávať všetky výhody klubu EA Play – už koncom tohto roka bez ďalších nákladov navyše!
    Stránky o produkte PC Game Pass 1 Month Membership ESD:

    www.xbox.com/sk-SK/xbox-game-pass/pc-games

    Upozornenie:
    Licenčný kľúč je po úhrade zaslaný mailom do 24 hodín počas pracovných dní
    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky