INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Philips HX6044/33, náhradná detska zubná kefka od 7 rokov

     
    zubná kefkaZobraziť viac

    skladom 

    25,00 €
    20,83 € bez DPH
    Kód tovaru

    319978

    PN kód

    HX6044/33

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Philips HX6044/33

    Čistí a chráni zdravý úsmev detí od 7 rokov

    • 4-balenie
    • Štandardná veľkosť
    • Nasadzovací systém
    • Čistenie detských zúbkov

    Vek od 7 rokov

    Štandardný kefkový nástavec Philips Sonicare For Kids je vybavený tvarovaným profilom, ktorý sa prispôsobí detským zúbkom od 7 rokov, a mäkkými štetinami pre skutočne jemné čistenie. Nástavec takisto ponúka gumený výlisok na zadnej strane kefky, vďaka ktorému je čistenie bezpečnejšie a príjemnejšie. Nástavec je tiež dostupný v menšej, kompaktnej veľkosti pre deti od 4 rokov.

    Až o 75 % účinnejšia ako manuálna zubná kefka

    Je klinicky overené, že kefkový nadstavec Philips Sonicare For Kids odstráni povlak oveľa lepšie ako manuálna zubná kefka. Doprajte svojim deťom lepšiu ochranu pred zubným kazom a viac príjemných návštev u zubára. Garantujeme vám lepšie výsledky na kontrolách u zubára alebo vám vrátime peniaze.

    Špičkové čistenie, s ktorým naplno využijete každú sekundu

    Naša sonická sila vám umožňuje naplno využiť obmedzené množstvo času, ktoré vaše deti trávia čistením zubov, pričom si vytvárajú zdravé návyky a zdokonaľujú svoju techniku čistenia.

    Navrhnuté na pohyb s maximálnymi sonickými vibráciami

    Kefkové nadstavce Philips Sonicare sú kľúčovým prvkom našej základnej technológie vysokofrekvenčných pohybov kefky s veľkým kmitaním, vďaka ktorému kefka vykoná viac než 31 000 sterov za minútu. Naša bezkonkurenčná sonická technológia plne prevádza výkon z rukoväte až na koniec kefkového nadstavca. Sonické vibrácie vytárajú dynamický pohyb kvapalín, pomocou ktorého sa dostanú hlboko do medzizubných priestorov a pozdĺž ďasien, vďaka čomu pri každom použití dosiahnete dôkladné, no jemné vyčistenie.

    Určené pre každú zubnú kefku Philips Sonicare so systémom click-on

    Kefkové nástavce Philips Sonicare For Kids môžete jednoducho nasadiť a zložiť z rukoväte kefky. Výsledkom je bezpečné nasadenie a ľahká údržba a čistenie.

    Súčasť lepšej starostlivosti o ústnu dutinu

    Tak ako všetky originálne kefkové nadstavce Philips Sonicare je aj tento kefkový nadstavec bezpečný pre vaše zuby a ďasná. Kvalita každého kefkového nadstavca bola testovaná, aby sa zaručil jeho výkon aj odolnosť.

    Štetiny s pripomenutím zaručia skutočne účinné vyčistenie

    Na prvý pohľad to možno nie je viditeľné, ale kefkové nástavce časom strácajú pevnosť a po mesiacoch bežného používania sa postupne opotrebujú. Naše modré štetiny s pripomenutím vyblednú z modrej farby na bielu, čím signalizujú, že je najvyšší čas na výmenu. Na dosiahnutie optimálnych výsledkov vymieňajte kefkový nástavec každé tri mesiace.


    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo1

    zabudovaná technológia Bluetooth, aplikácia s technikami čistenia zubov, 2 kefkové nástavce

     
     
    Philips HX6322/04 Sonicare For Kids, elektrická sonická zubná kefka

    elektrická sonická zubná kefka pre deti,2 režimy čistenia, nízka intenzita pre deti od 3 rokov a vyššia pre deti od 7 rokov

    52,80 € 

    s DPH

    44,00 € 

    bez DPH

    Kód: 299065

    ihneď k odberu 

    Notebooky