INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Polymaker PolyTerra PLA Cotton White 1,75mm 1000g

    Polymaker PolyTerra PLA Cotton White 1,75mm 1000g
     
    Filament, materiál bioplast s PLA so zníženým obsahom plastu, ekologický, priemer 1,75 mm, presnosť +/- 0,02, hmotnosť 1 kg, teplotný rozsah 190–230 °C.Zobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    20,00 €
    16,67 € bez DPH
    Kód tovaru

    417445

    PN kód

    PM70822

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Polymaker PolyTerra PLA Cotton White 1,75mm 1000g

    Vlastnosti:

    Teplota trysky: 190 °C – 230 °C.
    Rýchlosť tlače: 30 mm/s – 70 mm/s
    Teplota podložky: 25 °C – 60 °C
    Povrch podložky: Kapton, PEI, sklo, BuilTak®, modrá páska atď.
    Chladiaci ventilátor: zapnutý
    Pružnosť: 1882 ± 141 MPa
    Pevnosť v ťahu: 20,9 ± 2,0 MPa
    Pevnosť v ťahu za ohybu: 39,6 ± 1,1 MPa
    Charpyho rázová húževnatosť: 5,7 ± 0,4 kJ/m2
    Teplota sklovitého prechodu: 60,6 °C
    Teplota mäknutia podľa Vicata: 62,7 °C
    Teplota topenia: 162,6 °C
    Nastavenie sušenia: 55 °C počas 6 hodín
    Odporúčané podporné materiály: – Materiál na výrobu plastov: PolyDissolve™ S1, PolySupport™
    Materiál: PLA
    Priemer: 1,75 mm
    Čistá hmotnosť: 1000 g

    PolyTerra

    Spoločnosť Polymaker, známy výrobca materiálov pre 3D tlač, predstavila novýrad ekologických vlákien s názvom PolyTerra. Portfólio značky zahŕňa celý rad tradičných a technických materiálovvhodných na profesionálne použitie. PolyTerra™ PLA je bioplast špeciálne navrhnutý kombináciou PLA s organickými materiálmi s cieľom vytvoriť filament, ktorý je šetrný k životnému prostrediu a má výrazne znížený obsah plastu. PolyTerra™ PLA ponúka komfort tlače identický s bežným PLA bez potreby vyhrievanej podložky a výrazne znižuje riziko deformácie 3D výtlačkov.
    Technické požiadavky na používanie vlákna PolyTerra sú minimálne. Možno ho použiť s akoukoľvek 3D tlačiarňou, ktorá pracuje na princípe vytláčania (FDM), pretože sa môže pochváliťširokým rozsahom teploty tlače od 190 do 230 °C. PolyTerra navyše prekonáva konvenčný PLA v presahu a premostení počas tlače, čo vedie k vyššej kvalite výtlačkov. Okrem toho majú výtlačky z vlákna PolyTerravizuálne príťažlivý matný povrch, ktorý účinne zakrýva všetky viditeľné línie vrstiev. Filament PolyTerra je známy svojouvýnimočnou trvanlivosťou, ktorá prekonávatrvan­livosť tradičného PLA pri zachovaní rovnakej úrovne tuhosti ako PLA Polymax.
    Vďaka svojej pozoruhodnej húževnatosti umožňuje PolyTerra tlačiťširokú škálu objektov, od zložitých technických modelov až po jemné figúrky a robustné mechanické diely. Okrem toho je jednou z pozoruhodných výhod vlákna PolyTerra veľmi jednoduché odstraňovanie podpier. Spoločnosť Polymaker poskytuje rozmanitý výber filamentu PolyTerra, ktorý zahŕňa 10 prírodných farieb a 4 pastelové odtiene, ktoré vyhovujú rôznym potrebám tlače. Filament PolyTerra je balený na cievke vyrobenej z recyklovaného papiera, pričom krabička a etiketa sú tiež vyrobené z recyklovaného papiera. V snahe minimalizovať množstvo odpadu sú informačný list a leták k dispozícii výlučne online.
    S cieľom kompenzovať emisie CO2 vznikajúce pri výrobe a preprave PolyTerra sa spoločnosť Polymaker spojila s organizáciou OneTreePlanted.org. Za každú predanú cievku vlákna PolyTerra sa zasadí strom, ktorý po úplnom dorastení absorbuje 22 kg CO2 ročne, čím sa kompenzujú 4 kg CO2 vyprodukované pri výrobe PolyTerra™ PLA. Na záver možno povedať, že vlákno PolyTerra™ PLA je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú udržateľný a užívateľsky prívetivý materiál pre svoje potreby 3D tlače. Tento filament sa môže pochváliť niekoľkými výhodami, ako sú lepšie vlastnosti pri tlači mostíkov a presahov, odolnejší povrch a zjednodušené odstraňovanie podpier.
    Stránky o produkte Polymaker PolyTerra PLA Cotton White 1,75mm 1000g:

    www.polymaker.com

    Parametre

    Tlačiarne

    Typ filamentu

    PLA

    Priemer filamentu

    1,75 mm

    Farba

    biela

    Hmotnosť

    1000g

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Viktor, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky