INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Prey, pre Xbox

     

    elektronická

    -12%

    zľava
    hra, elektronická licencia, žáner akčná, pre Xbox OneZobraziť viac

    skladom 

    31,85 €
    (ušetrite 3,70€)
    28,15 €
    23,46 € bez DPH
    Kód tovaru

    390904

    PN kód

    G3Q-00277

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Upozornenie:

    Elektronická verzia (nie fyzická kópia), vrátenie nie je možné.

    Prey

    V Prey sa prebúdzate na palube Talos I, vesmírnej stanice obiehajúcej okolo Mesiaca v roku 2032. Ste kľúčovým subjektom experimentu, ktorý má navždy zmeniť ľudstvo – veci sa však strašne pokazili. Vesmírna stanica bola prekonaná nepriateľskými mimozemšťanmi a teraz vás prenasledujú. Keď sa ponoríte do temných tajomstiev Talos I a do svojej vlastnej minulosti, musíte prežiť pomocou nástrojov, ktoré nájdete na stanici – svojho dôvtipu, zbraní a schopností ohýbať myseľ. Osud Talos I a všetkých na palube je vo vašich rukách.

    Sci-fi thriller

    Na palube Talos I nie je nič také, ako sa zdá. Ako Morgan Yu sa vydajte odhaliť stopy, ktoré ste po sebe zanechali, a odhaliť pravdu o svojej minulosti. Akú úlohu budete hrať v plánoch TranStar a záhadnej hrozbe, ktorá pustoší stanicu?

    Singulárne nastavenie

    Vesmírna stanica Talos I, ktorá obieha okolo Mesiaca, symbolizuje vrchol súkromného vesmírneho podnikania. Preskúmajte honosné plavidlo navrhnuté tak, aby odrážalo firemný luxus 60. rokov minulého storočia, a navigujte po vzájomne prepojených, nelineárnych cestách vytvorených tak, aby skrývali nespočetné množstvo tajomstiev.

    Nepredstaviteľná hrozba

    Tienistá mimozemská prítomnosť zamorujúca Talos I je živá ekológia usilujúca sa o zničenie svojej koristi. Je len na vás, jednom z posledných zostávajúcich preživších na palube stanice, aby ste ukončili smrtiaci útok týchto strašidelných predátorov.

    Play Your Way

    Získajte schopnosti mimozemšťanov, aby ste vyvinuli osobitnú kombináciu schopností a vylepšili svoje jedinečné zručnosti. Vyrábajte čoraz užitočnejšie predmety pomocou plánov, pomôcok a nástrojov na palube stanice, aby ste prekonali nebezpečné prekážky, ktoré vám stoja v ceste. Prežite bezprecedentné hrozby so svojím umom a schopnosťou improvizovať.

    Technické parametre

    Typ: elektronická
    Kompatibilita: Xbox One
    Žáner: akčná, dobrodružná
    Veková kategória: 18+
    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    Parametre

    Akcia

    ESD

    Gaming

    Typ obsahu

    hra

    Typ licencie

    elektronická

    Žáner hry

    akčná

    Určenie hry

    pre Xbox One

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky