INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Razer Huntsman Mini Red Switch - US Layout herná klávesnica

    Razer Huntsman Mini Red Switch - US Layout herná klávesnica
     

    skladom 

    145,25 €
    121,04 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 8 €
    Kód tovaru

    378628

    PN kód

    RZ03-03390200-R3M1

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Razer Huntsman Mini Red Switch - US Layout herná klávesnica

    Vstúpte do novej smrteľnej dimenzie s Razer Huntsman Mini – 60 % herná klávesnica s najmodernejšími optickými spínačmi Razer. Je vysoko prenosná a ideálna pre efektívne nastavenia, je čas zažiť bleskové ovládanie v našom doteraz najkompaktnejšom prevedení.

    Stručný prehľad funkcií mechanickej hernej klávesnice Razor 60% Huntsman RGB

    Rýchlejšie a ľahšie optické spínače Ovládacia vzdialenosť: 1,2 mm | Ovládacia sila: 48 g TKL 60% tvarový faktor Dvojité PBT kľúčenky RGB osvetlenie s 5 prednastavenými efektmi Používa technológiu Razer Chroma Hliníková konštrukcia s matným povrchom

    OPTICKÉ SPÍNAČE RAZER™
    Ponúka rýchlejšie, ľahšie a plynulejšie ovládanie ako mechanické spínače a vydrží dlhšie, pretože vyžaduje menej pohyblivých častí, ktoré fungujú s menším trením. VYLEPŠENÉ LINEÁRNE OPTICKÉ SPÍNAČE RAZER™

    Razer Huntsman Mini nemá funkčný riadok, domácu klávesnicu a numerickú klávesnicu ako tradičná klávesnica plnej veľkosti, no nestráca žiadnu funkčnosť, pretože všetky tieto vstupy sú stále dostupné prostredníctvom sekundárnych funkcií a skratiek.

    Ideálny pre minimalistické alebo menšie zostavy, kde je priestor na stole prvoradý, jeho kompaktná konštrukcia tiež znamená, že sa dá dobre zbaliť na cestu a pri hraní hier sa ľahšie umiestňuje – umožňuje vám hrať pohodlnejšie.
     
    Stránky o produkte Razer Huntsman Mini Red Switch - US Layout herná klávesnica:

    http://www.razerzone.com/

    Razer je americká spoločnosť, ktorá sa špecializuje na výrobu herného hardvéru a softvéru. Razer je považovaný za jednu z najpopulárnejších a najinovatívnejších značiek v oblasti e-športov a herného priemyslu. Medzi jej produkty patria herné myši, klávesnice, slúchadlá, notebooky, PC komponenty a ďalšie doplnky pre hráčov.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky