INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Razer Sphex V3 - Small

    herná podložka pod myš, 270 mm x 215 mmZobraziť viac

    skladom 

    12,46 €
    10,38 € bez DPH
    Kód tovaru

    384556

    PN kód

    RZ02-03820100-R3M1

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Razer Sphex V3 - Small

    Hladký, ultratenký 0,4 mm dizajn pre plynulé a presné ťahy Pevná polykarbonátová konštrukcia pre dlhotrvajúcu odolnosť Lepiaca základňa pre pevné držanie a jednoduché nastavenie

    Štíhlejšia

    Získajte víťaznú výhodu s Razer Sphex V3 – najnovšou iteráciou našej najtenšej tvrdej hernej podložky pod myš, ktorá je teraz o 20 % tenšia a dostupná vo väčšej veľkosti. Osviežený elegantným čiernym vzhľadom a tiež vylepšený hladším povrchom, ktorý je ukotvený lepiacou základňou pre stabilnú kontrolu.

    Hladký,ultra tenký 0,4MM dizajn

    Jeho tvrdý a hladší povrch ponúka plynulé a presné sledovanie optimalizované pre optické senzory, zatiaľ čo jeho profil je o 20 % tenší, aby sa bez problémov stal súčasťou vášho pracovného stola. Dostupné v malých a veľkých veľkostiach. 1. Razer Sphex V3 je 0,4 mm tenký, o 20 % tenší ako jeho predchodca Razer Sphex V2. 2. Sphex V3 osviežený elegantným, čiernym estetickým a hladším povrchom je o 50 % väčší ako štandardný Sphex V2.

    Pevná Polykarbonová konštrukcia

    Herná podložka pod myš Razer Sphex V3, testovaná v laboratóriu, má neuveriteľnú odolnosť proti nárazu, roztrhnutiu a roztrhnutiu a je dobre vybavená na to, aby zvládla dlhé hodiny intenzívneho, súťaživého hrania.

    Pevný základ

    Priľnavá základňa hernej podložky pod myš jej pomáha zostať ukotvená na vašom stole aj počas tých najintenzívnejších sedení, no je dosť ľahké ju odstrániť bez toho, aby na vašom nastavení zostali nejaké lepkavé zvyšky.

    Technické parametre:

    Veľkosť:  270 mm x 215 mm
    Hrúbka 0,4 mm
     
    Stránky o produkte Razer Sphex V3 - Small:

    www.razer.com/

    Razer je americká spoločnosť, ktorá sa špecializuje na výrobu herného hardvéru a softvéru. Razer je považovaný za jednu z najpopulárnejších a najinovatívnejších značiek v oblasti e-športov a herného priemyslu. Medzi jej produkty patria herné myši, klávesnice, slúchadlá, notebooky, PC komponenty a ďalšie doplnky pre hráčov.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky