INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Revopoint MINI 3D Scanner

    ultraľahký 3D skener priemyselnej kvality so všestranným použitím
    3D skener, pripravený na okamžité použitie, vysoká presnosť, veľká skenovacia plocha, rôzne režimy skenovania, príslušenstvo v baleníZobraziť viac

    skladom 

    889,00 €
    740,83 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 51 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    393538

    PN kód

    2120100022

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Revopoint MINI 3D Scanner


    Revopoint MINI je vysoko presný 3D skener s modrým svetlom s neuveriteľným výkonom. MINI je kompaktné a má presnosť až 0,02 mm. Jeho výkon sa vyrovná profesionálnym skenerom zubných odliatkov, čo umožňuje kvalifikované používanie MINI na výrobu zubných odliatkov profesionálmi. MINI je možné použiť aj na dizajn šperkov, reverzné inžinierstvo, kontrolu kvality, reprodukciu garážových súprav, výrobu miniatúrnych 3D modelov atď. .
     

    Úžasná presnosť skenovania

    Presnosť skenera MINI na úrovni 0,02 mm umožňuje presné naskenovanie a prezentáciu aj tých najmenších dielov. Výstupný model má vysokú hustotu mračien bodov so vzdialenosťou bodov 0,05 mm. MINI môžete použiť na výrobu zubných odliatkov, dizajn šperkov, reprodukciu garážových súprav, výrobu miniatúrnych 3D modelov a ďalšie oblasti a prípady, v ktorých je potrebné získať detailné, vysoko presné modely.
     

    Priemyselné modré svetlo

    MINI využíva priemyselnú technológiu modrého svetla, ktorá vytvára štruktúrované svetlo s ultra vysokým rozlíšením a má silnú schopnosť odolávať okolitému svetlu. Modré svetlo triedy 1 používané v skeneri MINI je pre ľudské telo neškodné a možno ho skenovať priamo na koži [2], vďaka čomu je bezpečné a užívateľsky prívetivé pre všetky možné aplikácie.
     

    Rýchlosť skenovania až 10 snímok za sekundu

    Revopoint MINI má rýchlosť skenovania až 10 snímok za sekundu. Pomocou vylepšených inteligentných algoritmov môže výrazne znížiť chyby zošívania pri následnom skenovaní. Integrácia proprietárneho čipu umožňuje MINI priamo vydávať 3D dáta.
     

    Všestranné režimy skenovania

    MINI je navrhnutý tak, aby fungoval ako ručný a otočný skener pre viaceré aplikácie 3D skenovania. MINI podporuje dva spôsoby zarovnania: výrobca a funkcia. Je to ideálne zariadenie, ktoré dokáže skenovať objekty rôznych tvarov pre všetky druhy potrieb 3D modelovania.
     

    Ľahko použiteľný softvér

    Revopoint vyvinul tri výkonné softvéry na získanie ešte dokonalejšieho modelu: 3D skenovací softvér Revo Scan, profesionálny softvér na úpravu modelov Revo Studio a kalibračný softvér Revo Calibration. Každý z týchto softvérov možno použiť v rôznych fázach procesu skenovania na pomoc pri vytváraní vysoko presného 3D skenu, ktorý zachytí každý centimeter detailu, ktorý sa používateľ snaží zahrnúť.
     
     

    Kompatibilný s dizajnovými a architektonickými softvérmi

    Formáty modelov na výstupe zo skenerov Revopoint sú kompatibilné s bežným softvérom na spracovanie 3D. Je ideálny pre používateľov na dosiahnutie pohodlného a efektívneho pracovného postupu naprieč platformami.

    Široká škála aplikovania

    MINI sa môže prispôsobiť rôznym aplikáciám vrátane reverzného inžinierstva, digitálneho spracovania fosílií a kultúrnych pamiatok, dizajnu šperkov, medicínskych aplikácií, 3D animácií, kontroly kvality atď.
     

    Príslušenstvo
     

     


       
    • Ručný stabilizátor S1 je určený pre sériu 3D skenerov Revopoint, vrátane sérií POP a MINI. Je vybavený vstavaným vysoko presným gyroskopom a stabilizačným zariadením. Dokáže efektívne eliminovať zlú presnosť mračna bodov a sledovať straty obrazu. To umožňuje plynulé skenovanie bez zastavenia.
    • Dvojosový otočný tanier A230 je príslušenstvom šitým na mieru pre skenery Revopoint. Prijíma 360° horizontálny dizajn, približne 30° vertikálny uhol a riadenú dráhu otáčania pre rýchly zber údajov z mračna bodov. Rieši predchádzajúce problémy s neúplným získavaním údajov alebo dierami spôsobenými nesprávnymi operáciami, ako je okolitá oklúzia, čo výrazne zlepšuje kvalitu a efektivitu skenovania.
    • Odnímateľný statív - Používanie súprav na nastavenie skenera do správnej výšky a uhla vám umožní pohodlnejšie skenovanie. Je vybavený voľným rozšírením a nastavením výšky pre rozšírenú kompatibilitu zariadení a prispôsobenie sa viacerým aplikáciám.
    • Skenovací sprej AESUB je celosvetovo uznávaný poskytovateľ skenovacích sprejových riešení. Účelom skenovacieho spreja je vytvoriť na objektoch pri skenovaní nereflexný povrch pre zvýšenie efektivity pri skenovaní. Funguje tak, že poskytuje tenký a homogénny povlak, ktorý sa sám stratí do 4 hodín, čo znamená, že nie je potrebné čistenie po skenovaní. Séria AESUB blue neobsahuje pigmenty a nespôsobuje poškodenie citlivých skenovacích zariadení, laboratórií alebo výrobných miest.

    Stránky o produkte Revopoint MINI 3D Scanner:

    www.revopoint3d.com

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Viktor, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky