INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Revopoint POP 2 3D

    3D skener industriálnej kvality
    3D skener, pripravený na okamžité použitie, vysoká presnosť, veľká skenovacia plocha, režim skenovania priamo do mobiluZobraziť viac

    skladom 

    839,00 €
    699,17 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 48 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    393480

    PN kód

    2120100002

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Revopoint POP 2 3D

    Inovovaná verzia POP 3D skenera s množstvom funkcií, ktorá má vyššiu presnosť, plynulejšiu prevádzku a lepší farebný efekt. POP 2 vám môže pomôcť ľahko zachytiť 3D model pre 3D tlač, 3D dizajn, VR/AR 3D modelovanie, reverzné inžinierstvo a meranie atď.
     

    Binokulárne mikroštrukturované svetlo

    POP 2 využíva princíp binokulárneho a mikroštruktúrovaného svetla. S pomocou patentovaného mikroprojekčného čipu POP 2 zaisťuje, že rýchlo získané údaje 3D mračna bodov majú vyššiu presnosť a najvyššia presnosť jedného snímky môže dosiahnuť 0,05 mm.

    Vysoká presnosť

    POP 2 je tiež vybavený vylepšeným projektorom a IR kamerami s vyšším rozlíšením a vylepšená metóda vysoko presnej kalibrácie zaisťuje, že POP 2 spĺňa profesionálnu presnosť s presnosťou až 0,05 mm a 3D mračno bodov 0,15 mm. To umožňuje POP 2 zachytiť 3D modely s väčšími detailmi a zabezpečiť lepšiu rozmerovú presnosť.

    Dokonalá plynulosť skenovania

    Hardvérová aktualizácia POP 2 umožňuje snímkovú frekvenciu skenovania dosiahnuť 10 snímok. Zároveň je vybavený vstavaným gyroskopom 6 stupňov, ktorý pomáha rýchlejšie a presnejšie priestorové umiestnenie, znižuje chyby zošívania, zlepšuje plynulosť skenovania a zjednodušuje a zrýchľuje proces skenovania. Stručne povedané, zlepšuje jeho prevádzkový tok a tvar, značkovací bod a farebné prešívanie mračna bodov.

    Fantastický farebný efekt

    Prostredníctvom snímača globálnej expozície s vysokým rozlíšením, synchronizácie s hĺbkovou kamerou pomocou hardvérového spúšťania, môže POP 2 priamo generovať živé 3D modely pre 3D animáciu, farebnú 3D tlač atď. To možno použiť priamo pre AR a VR!

    Všestrannosť 2v1

    Rozlúčte sa so samostatnými ručnými a gramofónovými skenovacími zariadeniami. POP 2 je dobre navrhnutý tak, aby fungoval ako ručný a otočný skener, s vyššou presnosťou a jednoduchosťou použitia v ktorejkoľvek z týchto funkcií. Stručne povedané, toto je jediný 3D skener, ktorý budete kedy potrebovať!

    Ultraľahké prenášanie

    POP 2 s hmotnosťou iba 195 g je kompaktný a prenosný a dodáva sa so špecifickým puzdrom na prenášanie, do ktorého sa zmestí POP 2 a všetko príslušenstvo, POP 2 si môžete vziať kamkoľvek chcete.

    Jednoduché napájanie

    POP 2 potrebuje na napájanie skenera iba jeden kábel USB a možno ho priamo pripojiť k notebooku alebo telefónu pre efektívne 3D skenovanie, čo výrazne zjednodušuje používateľskú skúsenosť. Je to tiež efektívne zariadenie s technológiou úspory energie. Vďaka 5000 mAh Power Bank môžete s telefónom jednoducho skenovať po dlhú dobu.

    Navrhnutý pre Vás

    Ak ste nadšencom gadgetov a všeobecne vyspelých technológií, najnovší 3D skener Revopoint je určite pre vás. Ak ste však aktívnym tvorcom 3D tlače, tvorcom modelov VR/AR alebo ak vaša kreatívna práca zahŕňa použitie spätného dizajnu, potom tento multifunkčný 3D skener urobí vo vašich výtvoroch veľký rozdiel.
     
    Stránky o produkte Revopoint POP 2 3D:

    www.revopoint3d.com/pop-3d-scanner-2/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Viktor, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky