INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Smart tracker FIXED Smile s motion senzorom, biely

    Vypredané

    postráži všetko, na čom vám záleží
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    345761

    PN kód

    FIXSM-SMM-WH

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Popis produktu

    Smart tracker FIXED Smile s motion senzorom


    FIXED Smile-Postráži, na čom vám záleží
    Ten pocit určite poznáte. Kam som položil kľúče? Kde mám peňaženku? Tak toto končí. Bluetooth tracker FIXED Smile vás zbaví infarktových stavov a postráži všetko, na čom vám záleží. Jedným pohľadom do aplikácie Smile vo vašom smartfóne máte všetko pod kontrolou. Upozorní vás, ak necháte ležať peňaženku na stole v kaviarni. Postráži zamknuté koleso na záhradke v reštaurácii. Alebo ukáže na mape poslednú zaznamenanú polohu vytroušeného zväzku kľúčov. A vie toho ešte oveľa viac.

    Smile aplikácie
    Stačí si stiahnuť aplikáciu Smile do vášho mobilného telefónu alebo tabletu s iOS alebo Androidom a pridať nový Smile tracker, ktorý sa pomocou Bluetooth ihneď spáruje s vaším smartphonom. Všetko si ľahko nastavíte presne podľa potreby tak, aby vám Smile slúžil čo najlepšie. Aplikácia je kompletne v češtine aj slovenčine a neustále sa vyvíja. Navyše myslí aj na Apple Watch.

    spoľahlivý strážca
    Po aktiváciu trackera sa zo Smile stane starostlivý strážca vašich kľúčov, peňaženky, kufra alebo čohokoľvek vás napadne. Keď otvoríte aplikáciu a kliknete na váš Smile, okamžite o sebe dá vedieť zvonením a blikaním. Kde som nechal kľúče? Samozrejme, zvonenie sa ozýva od vešiaku v predsieni. Dvojklikom tlačidlá na trackera si môžete naopak "prezvoniť" svoj smartphone. Samozrejmosťou je voľba melódie, nech to má štýl. Majiteľom iOS zariadenia môže v hľadaní vďaka hlasovým povelom pomôcť Siri.

    Pohybový senzor
    Smile má v sebe ukrytý pohybový senzor, ktorý po aktivácii upozorní na nechcený či nežiaduce pohyb. Upozornenie dostanete okamžite do aplikácie a Smile sám spustí hlasný alarm. Sedíte na záhradke a vaše drahé koleso je opreté blízko? Stačí pripnúť Smile k bicyklu, aktivovať pohybový senzor a akonáhle sa koleso pohne, Smile vás okamžite upozorní. Rovnako dobre postráži treba kufor ležiace v letiskovej hale pri vašich nôh, keď si práve zdriemnete. Senzor vnútri Smile navyše vie zaznamenať časový údaj pohybu, aj keď nie je práve pripojený k telefónu. V aplikácii potom po opätovnom pripojení zistíte, kedy bolo s trackerom pohnuté. Môžete byť v pokoji, Smile stráži za vás.

    Rodinné zdieľanie
    Aplikácia FIXED Smile ponúka aj možnosť rodinného zdieľania údajov z jedného Smile pre viacerých používateľov. Máte strach, aby sa vaše dieťa nezatoulalo cestou do školy? Pokiaľ má pri sebe zdieľaný Smile pripojený k telefónu, vo vašej aplikácii sa behom chvíľky ubezpečíte, že dorazil v poriadku. Na mape v aplikácii uvidíte v reálnom čase polohu zvoleného Smile. Vaši blízki tak budú vždy v bezpečí pod dohľadom Smile.

    Múdra upozornenie
    Chcete chcete vedieť o každom pripojení a odpojenie strážnika Smile od vášho telefónu, stačí si zapnúť príslušná upozornenia. Keďže však Bluetooth signál kolíše podľa miesta, kde sa práve nachádzate, môžu vás tieto upozornenia obťažovať. Preto sme do aplikácie pridali funkciu bezpečných zón a nočného režimu. Bezpečná zóna môže byť váš byt, dom alebo napríklad kanceláriu. Ak vstúpite do bezpečnej zóny, upozornenie nebudú aktívne. Ak zónu opustíte, budete zase vedieť o každom odpojení. Nočný režim vás zase ochráni od nečakaných alarmov počas spánku.

    Technické parametre

    -sleduje a stráži vaše osobné veci pomocou Bluetooth lokalizačného čipu
    -"propípne" vašu vec na stlačenie tlačidla
    -uľahčí vám hľadanie stratenej alebo založenej veci pomocou Smile radaru
    -zobrazuje poslednú známu polohu Smile trackeru na mape
    -integrovaný pohybový senzor
    -možnosť rodinného zdieľanie polohy jedného Smile na viacerých telefónoch pre bezpečie vašich blízkych
    -pohybový log Smile Motion zaznamená časy pohybu trackera v offline móde
    -stlačením tlačidla vyhľadá Smile váš zapadnutý alebo založený telefón. Ozve sa vyzváňaním
    -umožňuje zastaviť sledovanie veci, ak budete dlhšiu dobu mimo jej dosahu. Tým šetrí batériu telefónu a z

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky