INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Snapmaker Artisan 3D Printer

     
    Výkonná 3D tlačiareň priemyselnej kvality
    3D tlačiareň FDM, tlačový priestor 400mm x 400mm x 400mm, tlačový materiál PLA, TPU, ABS, PETG a iné bežné tlačové struny, rýchlosť tlače 200mm/s, farebný dotykový displej, USB, WiFiZobraziť viac

    skladom 

    1 750,00 €
    1 458,33 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 100 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    419509

    PN kód

    81015

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Snapmaker Artisan 3D Printer

    Tlačiareň Artisan 3 v 1 ohúrila svet 3D tlače svojou všestrannou funkčnosťou, plynulými pracovnými procesmi a vynikajúcou kvalitou výsledkov. Vzhľadom na to, že 3D modul sa okrem iného stretol s veľkým ohlasom, 3D tlačiareň sa teraz ponúka aj samostatne.
    Snapmaker Artisan má celokovovú konštrukciu priemyselnej kvality. Je vybavená vodiacimi lištami z robustnej ocele, ktoré boli precízne opracované prostredníctvom mikrometrického brúsenia CNC. 3D tlačiareň sa môže pochváliť vysokou rýchlosťou tlače, mimoriadnou presnosťou a obrovským tlačovým priestorom 400 x 400 x 400 mm, vďaka čomu sa môžete bez problémov pustiť do veľkých projektov.

    Ultra rýchla tlač s vysokou presnosťou

    Vďaka optimalizovanému prevodovému systému a presnému algoritmu riadenia pohybu dokáže Artisan dosiahnuť pozoruhodnú rozmerovú presnosť ±0,1 mm aj pri rýchlosti tlače 180 mm/s. Bezpochyby ide o fascinujúcu konštrukciu!

    Systém rýchlej výmeny Quick Swap

    Softvér Luban od Snapmaker ide ďaleko za hranice automatického rozpoznávania typov a veľkostí trysiek. Ponúka aj personalizované konfigurácie parametrov prispôsobené vašim špecifickým potrebám a želaniam. Využitím existujúcich nastavení môžete svoje projekty dokončiť v rekordne krátkom čase.
    Vďaka špeciálnemu zabudovanému motoru 3D tlačiareň tiež plynule prepína medzi dvoma extrudérmi. Nie je potrebné manuálne pohybovať hlavicou nástroja ani prepínať prepínač.

    Dvojitá extrúzia pri 300 °C

    Artisan je vybavený modulom 3D tlače s dvojitou exxtrúziou. Ten je navrhnutý pre maximálnu teplotu 300 °C, takže je možné používať širokú škálu materiálov. Filamenty možno napríklad ľahko kombinovať s PVA, HIPS a inými rozpustnými podpornými materiálmi. Podporný materiál sa po tlači rozpustí, zanechá hladký povrch a zbaví vás zdĺhavého následného spracovania.

    Rôzne vyhrievaná tlačová podložka

    Vyhrievacia podložka tlačiarne Artisan je skutočným majstrovským dielom účinnosti a presnosti. Vďaka technológii zónového vyhrievania je tlačová podložka poskytuje individuálne teploty v rôznych oblastiach. Zatiaľ čo veľkorysá vnútorná zóna s rozmermi 260 x 260 mm môže dosiahnuť teplotu až 110 °C, maximálna teplota vonkajšej zóny je obmedzená na 80 °C.
    Zvlášť pozoruhodná je mimoriadna rýchlosť, s akou sa vnútorná zóna zahrieva: trvá len 2 minúty, kým dosiahne optimálnu teplotu 60 °C. Vonkajšia zóna zostáva nedotknutá a šetrí cennú energiu a čas.

    Automatické vyrovnávanie podložky a jednoduchá kalibrácia

    Artisan má automatické vyrovnanie podložky a umožňuje kalibráciu v niekoľkých jednoduchých krokoch.

    Špeciálna dvojvrstvová tlačová doska s vynikajúcou priľnavosťou

    Tlačová doska Artisan sa ukazuje ako skutočný multitalent: na jednej strane lesklé sklo zabezpečuje prvotriednu priľnavosť prvej vrstvy. Poskytuje tak dokonalý základ pre obzvlášť flexibilné filamenty, ako je napríklad TPU. Na druhej strane má doska vrstvu PEI, ktorá zaručuje vynikajúcu priľnavosť aj s inými materiálmi, ako sú PLA alebo PETG.

    Upozorňujeme, že 3D tlačiareň Artisan (verzia pre 3D tlač) dokáže tlačiť iba 3D. Dá sa tiež prispôsobiť pre viac funkcií získaním 3D tlačiarne Snapmaker Artisan (štandardné doplnky 3 v 1).

    Technické parametre

    Technológia tlače:
    FDM

    Priemer dýzy:
    0,4 mm
    Presnosť tlače:
    ± 0,1 mm/0,1 - 0,4 mm
    Rýchlosť tlače:
    až 200 mm/s
    Priemer tlačovej struny:
    1,75 mm

    Počet dýz: 2
    Teplota dýzy: <300 ° C
    Teplota pracovnej podložky: <110 ° C
    magnetická flexibilná a odnímateľná

    Pracovný režim:
    • PC cez USB
    • USB disk
    • WiFi
    Formát súboru pre tlač:
    • STL
    • OBJ
    Tlačový softvér:
    • Snapmaker Luban
    • Simplify 3D
    Tlačový materiál:
    • PLA
    • ABS
    • PETG
    • TPU
    • drevo
    • a iné
    Veľkosť tlače:
    400 × 400 × 400 mm

     
    Stránky o produkte Snapmaker Artisan 3D Printer:

    www.snapmaker.com

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Viktor, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky