INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    The Sims 4 + Psi a Mačky (PC)

    The Sims 4 + Psi a Mačky (PC)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, pre WindowsZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    306744

    PN kód

    1063035

    Výrobca
    HRY
    Záruka
    24 mesiacov

    Popis produktu

    The Sims 4 + Psi a Mačky (PC)

    The Sims 4 sú netrpezlivo očakávaným simulátorom života, v ktorej si s existenciou herných postáv pohráte ako nikdy predtým. Ovládajte dokonalejšie Simíkov s jedinečným vzhľadom, povahou aj prejavy emócií. Posuňte výsledky svojej tvorivosti na novú úroveň: vytvárajte Simíkov pomocou prepracovaného nového nástroja vytvoriť Simíka a budujte nádherné obydlia v dotykovom režime Stavba, ktorý pracuje s celými miestnosťami. Prezrite si nový obsah v Galérii The Sims 4, pridajte si ho do hry alebo sa podeľte o vlastné výtvory. Ovládnite myseľ, telo a srdce svojich Simíkov a objavte nové herné možnosti vo štvrtiach a napĺňajú sa vaše príbehy.

    Dokonalejší Simíkovia
    V hre The Sims 4 si môžete vytvárať Simíkov s jedinečným vzhľadom a povahou a prejavy emocií. Upravte si ich vzhľad, módny štýl, osobnosť, zručnosti, pracovnú kariéru aj štýl chôdze. Úplne prvýkrát môžu Simíkovia pociťovať emócie a tiež ich vyjadrovať. Skutky vás, či iných Simíkov, udalosti alebo predmety v hre, môžu spôsobiť, že budú prechádzať najrôznejšími emocionálnymi stavmi. Emócie vám ponúkajú viac variantov riešenia a príležitostí vytvoriť si herné situácie s množstvom možností. Bavte sa tým, ako sa vaši Simíkovia správajú k ostatným a prejavujú svoju osobnosť vo spoločnosti. Utvárajte myseľ, telo i srdce svojich Simíkov a prežívajte s nimi v hre The Sims 4 dosiaľ nepoznané príbehy.

    Prepracované tvorivé nástroje
    Nástroj vytvoriť Simíka a režim Stavba sú oveľa prepracovanejšie, ľahšie ovládateľné a práca s nimi je zábavnejšia. Simíkov môžete modelovať jednoduchým dotykom. Jednoducho si postavte príbytok snov v úplne novom režime Stavba, ktorý pracuje s jednotlivými miestnosťami.

    Živé štvrti
    Užívajte si nové herné príležitosti, ktoré si môžete vyskúšať v neustále sa meniacich štvrtiach životom. Na krásnych parcelách mnohých rôznych typov budete môcť postaviť Simíkom domov a skúšať celý rad ďalších vecí. Rozšírte si okruh priateľov, porozprávajte sa so susedmi a vyrazte do niektorého z mestských parkov alebo miest pre trávenie voľného času.

    Bohaté odmeny
    Za účasť na akciách, nájdenie zberateľských predmetov a dosiahnuté úspechy si sprístupníte nové predmety, oblečenie i vlastnosti.

    Podeľte sa o svoje výtvory
    Prezrite si nový obsah v Galérii The Sims 4, pridajte si ho do hry alebo sa podeľte o vlastné výtvory. Nechajte sa inšpirovať bohatou ponukou kreácií z dielne komunity hráčov The Sims, vďaka ktorým vám hra prinesie nové zážitky.

    Psi a mačky (EP4) BUNDLE PC CZ / SK

    Kúpte svojim Simíkom psíka alebo mačku v novom rozšírení pre The Sims 4 a zmeňte tak ich každodenný život. Alebo sa o miláčikov starajte v úlohe veterinára a prevádzkujte vlastnú kliniku v nádhernom prístavnom svete, kde vaši Simíkovia aj ich miláčikovia majú neustále čo objavovať.

    Vytvorte si psov a mačky
    Pomocou prepracovaného nástroja "Vytvoriť maznáčika" vyjadrite svoju kreativitu a vytvorte Simíkom dokonalé psy, mačky, šteňatá alebo mačiatka. Na výber máte z množstva plemien, ktorým môžete vdýchnuť osobnosť a priamo manipulovať s nimi. Ľahko im upravujte srsť jedinečnými vzormi a vytvorte si miláčikov zo skutočného sveta, miláčikov, o ktorých ste vždy snívali, alebo ešte niečo špeciálnejšieho. Úplne prvýkrát môžete ich vzhľad doladiť výraznými oblečkami a doplnkami.

    Spoluvytvárať si puto
    Užívajte si spoločnosť a zábavu, ktorú chlpatí miláčikovia do života vašich Simíkov vnesú. Psy a mačky majú svoju vlastnú hlavu a na základe každodenných interakcií si so Simíkmi utvára špeciálne vzťahy. Vaši Simíkovia sa o miláčikov môžu starať, trénovať ich a hrať s nimi hry.

    Vlastná klinika
    Postavte si veterinárnu kliniku, najmite vhodný personál a vybudujte si kariéru najlepšieho zvieracieho doktora v meste. Budete rozhodovať o každodenných prevádzkových záležitostiach: od služieb, ktoré budete ponúkať, až po ich cenu. Vaši Simíkovia môžu miláčikov diagnostikovať a liečiť. K slovu prídu naliehavé operácie aj likvidácie bĺch a ďalších neduhov jednoduchými liekmi.

    Brindleton Bay
    Preskúmajte pobrežie Brindleton Bay, čo je nový svet, kde sa vaši Simíkovia a ich miláčikovia môžu usadiť a užívať si vonkajšie aktivity. Cvičte športovanie u prístavných dokov, vydajte sa na prechádzku k majáku, zájdite do parku a postavte si prekážkovú dráhu alebo sa oboznámte s miestnymi Simíkmi, ktorí tiež milujú miláčikov. Poobzerajte sa tiež po zabehnutých miláčikoch, ktorých si vaši Simíkovia môžu odviesť domov.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Varianty1

     

    krabicová

     
    The Sims 4, Život v meste (PC)

    krabicová verzia, žáner simulácia, pre Windows

    40,96 € 

    s DPH

    34,13 € 

    bez DPH

    Kód: 353429

    aktuálne nedostupné

    Zaradenie produktu

    Notebooky