INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Ugreen CM390, Bluetooth 5.0 USB adaptér (čierny)

    Ugreen CM390, Bluetooth 5.0 USB adaptér (čierny)

    Novinka

    poskytuje stabilné a pohodlnú komunikáciu medzi zariadeniami
    Bluetooth 5.0 USB adaptérZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    398014

    PN kód

    6957303888894

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre Ugreen CM390

    Popis produktu

    Ugreen CM390

    Tento kompaktný adaptér Bluetooth s dosahom až 30 m sa osvedčí v mnohých rôznych aplikáciách. S jeho pomocou môžete k počítaču bezdrôtovo pripojiť až 5 zariadení súčasne. Pohodlne prehrávajte hudbu, používajte tlačiareň alebo prenášajte súbory z telefónu - možnosti sú naozaj veľké. Bluetooth 5.0 poskytuje rýchly, stabilný a spoľahlivý prenos.


    Pripojte až 5 zariadení súčasne

    Získajte množstvo ďalších možností. Adaptér Ugreen umožňuje bezdrôtovo pripojiť k počítaču až 5 zariadení súčasne, ako sú slúchadlá, reproduktory, myš, klávesnica, smartfón, tablet, gamepad alebo tlačiareň. Teraz môžete ešte pohodlnejšie počúvať hudbu, prijímať hovory a používať notebook.


    Spoľahlivé bezdrôtové pripojenie s dlhým dosahom

    Bluetooth 5.0 je zodpovedný za stabilné, spoľahlivé pripojenie bez rušenia. Dosah až 30 m vám dáva takmer neobmedzenú slobodu. Produkt tiež umožňuje rýchle párovanie a automatické opätovné pripojenie zariadení. Zabudnite na oneskorenia, zamŕzanie a iné problémy s kvalitou prenosu - s UGREEN môžete bez problémov počúvať hudbu, používať bezdrôtovú myš alebo tlačiť potrebné dokumenty.


    Používateľsky prívetivé stránky

    Adaptér je kompatibilný s operačnými systémami Windows 7, 8.1 a 10 a na jeho správne fungovanie je potrebné nainštalovať príslušný ovládač. Výrobok je vybavený aj praktickým indikátorom LED, ktorý vám poskytne najdôležitejšie informácie o jeho stave. Počas párovania bude blikať, a keď je adaptér správne pripojený, bude svietiť nepretržite.


    Prenos súborov medzi smartfónom a počítačom bez kábla

    Pomocou adaptéra môžete pohodlne prenášať údaje medzi počítačom a telefónom. Už nemusíte zakaždým hľadať ten správny kábel! Stačí bezdrôtovo pripojiť smartfón k notebooku a v okamihu skopírovať všetky potrebné súbory. S Ugreen môžete v okamihu preniesť fotografie z dovolenky do počítača.


    Zmestí sa vám do vrecka

    Toto praktické zariadenie nie je oveľa väčšie ako obyčajná minca. Je ľahký a praktický - môžete ho mať vždy pri sebe. Ľahko ho uložíte do kabelky, batohu alebo aj do vrecka. Adaptér Bluetooth Ugreen CM390 je vydarenou kombináciou kompaktných rozmerov a mimoriadnej funkčnosti.


    Technické parametre

    Bluetooth verzia 5.0
    Dosah až 30 m (bez prekážok)
    Protokoly Bluetooth A2DP, H2DP, HSP, AVRCP, HID

    Hmotnosť 4 g

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Tomáš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky