INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Wacom MobileStudio Pro 16 i7 512GB 2. generace

    Wacom MobileStudio Pro 16 i7 512GB 2. generace

    Vypredané

    grafický tabletZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    340047

    PN kód

    DTHW1621HK0B

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Wacom MobileStudio Pro 16 i7 512GB 2. generace

    Tvorba bez hraníc

    Čokoľvek a kdekoľvek ... pomocou Wacom MobileStudio Pre môžete vytvoriť čokoľvek chcete. Vďaka jeho úžasnému displeju, presnému a výkonnému pere a vylepšenému výpočtovému výkonu si môžete vychutnať skutočnú nezávislosť. A nielen to - vďaka úplnému štúdiu tvorivých nástrojov, výnimočné grafike a dlhej výdrži batérie nebude váš kreatívny proces nič narušovať.

    Live. Dare. Create.
     

    Navrhnuté pre Váš spôsob tvorby

    Wacom MobileStudio Pre predstavuje náš zďaleka najpokročilejší mobilný model - umožňuje vám zobraziť vaše diela v podrobnom rozlíšení 4K s 85% pokrytím Adobe RGB (CIE1931) a pomáha vám zrýchliť pracovný postup vďaka funkciám vylepšujúcimi produktivitu a šetriacim čas, ako sú prispôsobiteľná tlačidlá ExpressKey ™, Radial menu a Multi-Touch ovládanie.

    Wacom Pre Pen 2 predstavuje pero s pokročilým výkonom a vďaka obrazovke z leptaného skla, ktorá vytvára príjemné prirodzené trenie, budete mať inštinktívny pocit z pera na papieri. Vďaka 8192 úrovniam citlivosti na prítlak, rozpoznávanie náklonu a zaznamenávanie pohybu bez takmer akéhokoľvek spomalenia poskytuje pero dokonalú presnosť a kontrolu. Vďaka ergonomickému dizajnu, vyváženie, úchopu a bočným tlačidlám môžete dosiahnuť najvyššiu úroveň kvality a pohodlia.

    Wacom MobileStudio Pro je vybavený čipy Intel®® i7, výkonnou pamäťou a úložným priestorom, ako aj vysoko výkonnou grafickou kartou NVIDIA® Quadro®, a je pripravený na vysoké nároky kladené tvorivými aplikáciami pre prácu v 2D, 3D i CAD.

    Wacom MobileStudio Pre predstavuje kreatívne štúdio so všetkými funkciami, ktoré vám umožňuje tvoriť a zobrazovať vaše najlepšie diela, nech ste kdekoľvek.
     

    Mobilné štúdio, ktoré je pre vás to pravé

    Vykonávajte náčrty, kreslite, upravujte a tvorte po svojom pomocou Wacom MobileStudio Pro. Vďaka veľkej mobilnej kreatívne pracovnej ploche ponúka Wacom MobileStudio Pre 16 displej s rozlíšením 4K a je vybavený výkonom grafickej karty NVIDIA® Quadro® umožňujúce tvoriť ilustrácie, animácie, video, CAD a veľké súbory s fotografiami. Wacom MobileStudio Pre vám poskytuje úplnú tvorivú nezávislosť.

    Pocit z pera na papieri vďaka prirodzenému trenie na obrazovke z leptaného skla.

    Rýchle spracovanie dát a ich rýchly prenos vďaka profesionálnemu výpočtovému výkonu poháňanému čipy i7 Intel®, 16 GB systémovej pamäte, 512 GB disku SSD a pripojenie Thunderbolt.
    Zobrazte si svoje umelecké diela v úžasných podrobnostiach a dokonale jasne s displejom vo vysokom rozlíšení až 4K (3840 x 2160) a vynikajúcej kvalite farieb až 85% pokrytie Adobe RGB (CIE1931).
    Užite si vysoko výkonné aplikácie pre 2D, 3D a CAD vďaka možnostiam vysoko výkonných grafických kariet NVIDIA® Quadro®.
    Zrýchlite svoj pracovný postup vďaka prispôsobiteľným tlačidlám ExpressKey ™, Radial Menu a Multi-Touch ovládanie.
    Pohodlné funkcie podporujúce nezávislosť. Adaptér Wacom Link ™ Plus * umožňuje pripojiť zariadenie k ľubovoľnému počítaču Mac alebo PC a používať ho ako štandardný displej Cintiq. Stojan Wacom Stand umožňuje prácu v troch uhloch. Funkcia "Backdoor" vám tiež umožňuje ľahko vymeniť alebo upgradovať disk SSD a pamäť DDR. Klávesnica Wireless Keyboard * umožňujúci používať dodatočné klávesové skratky alebo vykonávať každodennú kancelársku prácu.
    Technológia rozpoznávania odtlačkov prstov. Odomknite svoje zariadenie pomocou jedného dotyku.

    * Predáva sa samostatne.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Viktor, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky