INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    XIAOMI Mi TV BOX 3

    XIAOMI Mi TV BOX 3

    Vypredané

     
    spojte sa so svetom plným obsahu a zábavy
    TV box, 4K Ultra HD set-top box, HDRZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    313631

    PN kód

    6954176828330

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Popis produktu

    XIAOMI Mi TV BOX 3

    Elegantný a inovatívny dizajn Mi Box získal medzinárodné ocenenia Red Dot a Good Design. Spojte sa so svetom plným obsahu a zábavy aj u Vás doma. Mi Box beží na najnovšom Android TV 6.0, ktorý je ľahko ovládateľný, prehľadný a podporuje ovládanie hlasom či Google Cast. Mi Box taktiež dokáže odporúčiť videá na základe vašej osobnej preferencie z Youtube a Google Play.

    Všetko vyzerá lepšie na veľkej obrazovke.

    Vrátane obsahu z aplikácií ako YouTube, Netflix, DayliMotion, GooglePlay Movies, RedBull TV a ďalšie.
    Prejdite z malej obrazovky na veľkú jediným klepnutím. Mi Box má vstavaný Google Cast, vďaka ktorému môžete streamovať filmy, hudbu a ďalšie informácie z telefónu, tabletu alebo prenosného počítača na televízore.

    Sledujte videá v detailoch ako nikdy predtým s vybraným obsahom HDR*. Budete svedkami ako scény a charaktery doslova ožívajú vďaka živšiemu kontrastu, farbám a jasu. (*Vyžaduje HDR TV a HDR obsah)

    HDMI2.0a je rýchlejší spôsob odosielania videa a audio výstupu do televízora. S rýchlosťou odosielania dát až 18 Gbps výrazne zlepšuje kvalitu obrazu a zvuku vďaka čomu je Mi Box 3 ideálny pre sledovanie 4K Ultra HD a HDR video obsahu. Mi Box 3 dokáže spracovať až 60 snímkov za sekundu, čo je dvojnásobok starých set-top-boxov. Zmenu uvidíte okamžite!

    V útrobách Mi Box je výkonný CPU aj GPU zabezpečujúci širokú škálu podporovaných hier, ktoré Vás budú baviť počas celého dňa. Stačí pripojiť kompatibilný gamepad a hra sa môže začať! Pripojte k zariadeniu kompatibilný gamepad od Xiaomi pre najreálnejší herný zážitok. Tento gamepad prichádza s duálnym vibračným motorčekom a 3-osím G senzorom, vďaka čomu prenáša presnejšie vibrácie a ovládanie. Ergonomický dizajn umožní pohodlné hranie po celý čas.

    Mi Box podporuje aj kódovanie zvuku Dolby Digital Plus a DTS s viacerými kanálmi. Výsledkom je hladší, dynamickejší, ponorený a realistickejší stereo surround zvuk počas prehrávania videa Blu-ray ultra HD.

    Zapojenie TV boxu iba v 3 krokoch:
    1 - zapojte Box do TV,
    2 - pripojte Box k wi-fi sieti,
    3 - začnite prehliadať. Skutočne jednoduché, že ?

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky