INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Datacomp Gamer - Ownage

    Vypredané

    Doprava zdarma

    + darček

    Vyberte si PC na ktorom sa hrali MSR 2023 v e-športe. Kingston FURY a Intel 13. generácia garantuje výkon a spoľahlivosť
    počítač, herný, i5-13400F, 4,6 Ghz, 32 GB RAM, DDR4 (PC4), NVIDIA RTX 4060 Ti, 1TB SSD, Wi-Fi 6, Bluetooth v5.2, bez mechaniky, Windows 11 HomeZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    368631

    PN kód

    Gamer Ownage

    Výrobca
     

    Alternatívy pre Datacomp Gamer - Ownage

    Popis produktu

    Datacomp Gamer - Ownage

    Herná zostava Datacomp Gamer - Ownage ponúka riešenie pre náročných herných nadšencov. Zostava si hravo poradí s bežnou prácou a budete sa na ňu môcť spoľahnúť pri prechádzaní vašej obľúbenej hry. S Datacomp Gamer - Ownage už viac nemusíte riešiť rapídny prepad FPS v práve prebiehajúcom kompetetívnom zápase Každoročné AAA príbehové hry nepredstavujú pre túto zostavu rovnako žiadny problém.

    Výkon v hrách

    FPS v hrach je dôležitý ukazovateľ kvality a plynulosti grafiky. FPS znamená počet snímok za sekundu, ktoré grafická karta vykresľuje alebo monitor zobrazuje. Čím vyššie je FPS, tým lepši je herný zážitok. Naopak, nízke FPS spôsobujú trhanie a odozvu hry. Výkon FPS v hrách závisí od viacerých faktorov, ako sú výkon CPU a GPU, nastavenia hry a rozlíšenie monitora.

      Apex Legends Fortnite Valorant Counter-Strike: Global Offensive League of Legends Overwatch 2 FARCRY6 Cyberpunk 2077 Call of Duty Warzone 2.0 Minecraft Red Dead Redemption 2
      Apex Legends Fortnite Valorant Counter Strike League of Overwatch 2 Farcry 6 Cyberpunk Call of Duty Minecraft Red Dead
    FHD(1920x1080)  140  260 315 280 190 465 120 105 150 195 145
    QHD(2560x1440) 140 70 295 230 185 150 95 55 85 30 50
    4K(3840x2160) 95 40 265 200 185 85 55 25 50 25 35
     

    Intel Core i5-13400F

    Procesory Intel Core 13. generácie sú založené na novej hybridnej architektúre Raptor Lake, ktorá využíva kombináciu väčších výkonných s menšími úspornými jadrami. Či už pracujete, streamujete, hráte alebo tvoríte, procesory Intel Core 13. generácie vám poskytnú novú generáciu prelomového výkonu.

    Výkon na novej úrovni

    Procesor Intel Core i5-13400F poskytuje novú generáciu prelomového výkonu na jadro s celkovo 10 jadrami (6 výkonných jadier a 4 efektívnych jadier) a až 16 vláknami. Výkonové jadrá – P-jadrá sú schopné dosiahnuť  vďaka  Turbo Boost frekvenciu až 4.6 GHz. Medzitým E-jadrá umožňujú zvýšenie Cache pamäte (L3) pre efektívnejšie spracovanie väčších dátových súborov. Cache P-core a E-core L2 sa v porovnaní s predchádzajúcou generáciou procesorov Intel tiež zvýšila, čím sa minimalizuje množstvo času stráveného výmenou údajov medzi vyrovnávacou pamäťou a operačnou pamäťou.

    Pohlcujúci zážitok

    Či už sa venujete intenzívnemu hraniu alebo kreatívnej tvorbe. Vylepšená grafika Intel UHD poháňaná architektúrou Xe vám poskytne živý a vysokokvalitný vizuálny zážitok s podporou až 8K/60Hz HDR videa a až 4 simultánne pripojených monitorov s rozlíšením 4K/60Hz. Vychutnajte si efektívne potlačenie hluku a profesionálny hlasový výstup s Intel Gaussian & Neural Accelerator 3.0 (Intel® GNA) čím dosiahnete bezproblémový a pohlcujúci používateľský zážitok, ktorý posilní vašu kreativitu a sústredenie.

    Vlastnosti

    • Výkonný procesor
    • Celkom 10 jadier a 16 vlákien
    • Maximálna frekvencia až 4.6 GHz
    • Kompatibilný s päticou LGA 1700
    • Podpora operačných pamätí DDR5
    • Podpora rozhrania PCIe 5.0
    • Určený pre najnáročnejších používateľov

    ASUS DUAL RTX4060TI O8G

    • Poháňané technológiou NVIDIA DLSS3, ultra efektívna architektúra Ada Lovelace a úplným sledovaním lúčov.
    • Jadrá Tensor 4. generácie: Až 4-násobný výkon s vykresľovaním DLSS 3 vs. hrubou silou
    • Jadrá RT 3. generácie: Až 2-násobný výkon sledovania lúčov

    2x ventilátorov 2x zábavy.

    ASUS Dual GeForce RTX™ 4060 Ti spája dynamický tepelný výkon so širokou kompatibilitou. Pokročilé riešenia chladenia od vlajkovej lode grafických kariet – vrátane dvoch ventilátorov Axial-tech pre maximalizáciu prúdenia vzduchu do chladiča – sú zabalené do 22,7 cm dlhej 2,5-slotovej karty, ktorá poskytuje väčší výkon na menšom priestore. Vďaka týmto vylepšeniam je ASUS Dual ideálnou voľbou pre hráčov, ktorí požadujú ťažký grafický výkon v kompaktnom prevedení

     Auto-Extreme Technology

    Auto-Extreme Technology je automatizovaný výrobný proces, ktorý stanovuje nové štandardy v tomto odvetví tým, že umožňuje, aby sa celé spájkovanie dokončilo v jednom prechode. To znižuje tepelné namáhanie komponentov a zabraňuje použitiu drsných čistiacich chemikálií, čo má za následok menší dopad na životné prostredie, nižšiu spotrebu energie pri výrobe a celkovo spoľahlivejší produkt.

    Ochranná doska

    Doska plošných spojov je vystužená hliníkovou zadnou doskou, ktorá dodáva štrukturálnu tuhosť, pomáha predchádzať ohybom a chráni komponenty a trasy pred poškodením. Zadná časť je vybavená širokým prieduchom, ktorý umožňuje horúcemu vzduchu uniknúť smerom k výfukovým ventilátorom podvozku namiesto toho, aby bol recyklovaný späť do chladiča GPU.
    Dizajn axiálneho ventilátora
    Lepšie, rýchlejšie, silnejšie
    Dva osvedčené ventilátory Axial-tech majú menší náboj, ktorý umožňuje dlhšie lopatky a bariérový krúžok na zvýšenie tlaku vzduchu smerom nadol.

     

    ASUS TUF GAMING B660M-PLUS WIFI D4

    ASUS TUF GAMING B660M-PLUS WIFI D4 využíva všetky základné prvky najnovších procesorov Intel® a kombinuje ich s funkciami pripravenými na hry a osvedčenou odolnosťou. Táto základná doska je vybavená komponentmi vojenskej kvality, vylepšeným riešením napájania a komplexným systémom chladenia a ponúka solídny a stabilný výkon pre herné maratóny. Z estetického hľadiska je TUF GAMING B660M-PLUS WIFI D4 opatrená novým logom TUF Gaming a obsahuje jednoduché geometrické dizajnové prvky, ktoré odrážajú spoľahlivosť a stabilitu, ktoré definujú rad TUF Gaming.

    Doska je vybavená grafickými výstupmi na použitie s procesormi s integrovaným grafickým jadrom. Základná doska grafickú kartu neobsahuje a bez použitia zodpovedajúceho procesora, budú tieto výstupy nefunkčné.

    Kingston Fury Beast, 2x16 GB, 3600 MHz, DDR4

    Vysokovýkonný a cenovo výhodný upgrade

    Kingston FURY Beast DDR4 je ideálnou voľbou pre systémových staviteľov alebo niekoho, kto hľadá inováciu na rýchle spustenie svojho pomalého systému.

    Nízkoprofilový rozvádzač tepla

    Elegantne vyzerajúci rozvádzač tepla je skvelým vylepšením štýlu vašej bojovej stanice.

    Seagate BarraCuda 1TB SSD, M.2 2280 PCIe 4.0 NVMe

    Seagate BarraCuda PCIe SSD je vysoko výkonný pevný disk, ktorý ponúka rýchlosť, spoľahlivosť a veľkú kapacitu pre náročných používateľov. Tento SSD je založený na technológii PCIe 4.0, ktorá umožňuje dosiahnuť až 3 600 MB/s pri čítaní a 2 800 MB/s pri zápise. Tieto hodnoty sú viac ako dvojnásobne vyššie ako u predchádzajúcej generácie PCIe 3.0 SSD.

    Vynikajúci výkon a spoľahlivosť

    Seagate BarraCuda PCIe SSD je ideálny pre použitie v herných počítačoch, pracovných staniciach, multimediálnych zariadeniach a iných aplikáciách, ktoré vyžadujú veľký výkon a rýchly prístup k dátam. SSD má kapacitu od 500 GB do 2 TB, takže si môžete vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám. SSD tiež podporuje funkciu Seagate SeaTools, ktorá umožňuje monitorovať stav disku, vykonávať diagnostiku a optimalizovať výkon.

    Jednoduchá inštalácia

    Seagate BarraCuda PCIe SSD je ľahko inštalovateľný do akéhokoľvek počítača s voľným slotom M.2 2280. SSD je kompatibilný s väčšinou operačných systémov, vrátane Windows 11, Linux a macOS. SSD tiež ponúka nízku spotrebu energie, tichý chod a dlhú životnosť. Tento SSD je dostupný za prijateľnú cenu a má päťročnú záruku od výrobcu.

    Endorfy Fera 5 ARGB

    Chladič je vybavený štvoricou heatpipe a 120 mm ventilátorom s ARGB podsvietením a PWM reguláciou. Na pripojenie slúži 4-pin PWM konektor a 3-pin ARGB konektor. Súčasťou balenia je aj Nano ARGB ovládač pre rýchle manuálne nastavenie režimu, rýchlosti a farby osvetlenia. Chladič je dodávaný so špeciálnou teplovodivou pastou Pactum PT-3 pre maximálny odvod generovaného tepla. Na chladič je poskytovaná záruka 6 rokov.

    Heatpipe s priamym dotykom

    Kompaktná základňa chladiča poskytuje najlepší kontakt s povrchom moderných CPU. Štyri heatpipe sú v priamom kontakte s CPU, aby sa zlepšil prenos tepla.

    Vysokovýkonný ventilátor

    Fera 5 je vybavený ventilátorom Fluctus 120 PWM ARGB funguje najlepšie na hustých chladičoch a radiátoroch vodného chladenia, kde je prúdenie vzduchu obmedzené. Jedinečne zúbkované lopatky ventilátora vytvárajú vysoký statický tlak. Nové ložisko s vysokou odolnosťou zaisťuje hladký chod s nízkou hlučnosťou.

    Zdroj 650W, Seasonic G12 GM-650 GOLD retail

    Séria G12 GM je k dispozícii v štandardnom formáte ATX a vo wattoch, ktoré sú najbežnejšie pre PC systémy. Seasonic G12 GM-Series dosahuje zlatý štandard 80 PLUS®, ktorý poskytuje minimálne 87 %, 90 % a 87 % účinnosť využitia energie pri 20 %, 50 % a 100 % prevádzkovom zaťažení.
    Táto účinnosť v kombinácii s aktívnou korekciou faktora výkonu umožňuje napájacím zdrojom radu G12 GM znížiť plytvanie energiou, čo sa pre používateľov premieta do úspor nákladov na energiu. Okrem vysokej účinnosti využívajú jednotky G12 GM dizajn rezonančného meniča LLC a popredné inteligentné a tiché ovládanie ventilátora (S2FC).

    1stCOOL MiddleTower Wind Storm Black, E-ATX, USB3.0 + set ARGB

    V podobe WindStorm série Vám 1stCOOL prináša kvalitnú moderne riešenú priestrannú skriňu úplne bez kompromisov za mimoriadne zaujímavú cenu. Skriňa s umiestnením zdroja v samostatnom oddelenom priestore na spodnej strane skeletu, ideálne riešenie prúdenia vzduchu zaisťuje dostatočné chladenie jednotlivých komponentov s možnosťou osadenia až deviatich ventilátorov, alebo vodného chladenia 120,140, 240, 280mm a 360mm. Skrine sú schopné pojať akúkoľvek základnú dosku vrátane formátu EATX.
    Zároveň vzhľadom k veľkej hĺbke aj kvalitné výkonné VGA až 410mm s možnosťou horizotálneho aj vertikálneho umiestnenia a chladič až s výškou 185mm. V neposlednom rade potom určite zaujme bočnicou z temperovaného skla uchytenú v pántoch so zaistením pomocou magnetického zámku.
    Môžete zvoliť ako konzervatívnejšie základné riešenie tak aj varianty vybavené sety s ARGB ventilátormi s vlastným radičom pre jednoduché nastavenie efektov podsvietenia as možnosťou pripojenia k základnej doske počítača (ASUS Aura Sync, MSI Mystic Light, GIGABYTE RGB Fusion aj ASRock Polychrome Sync). Postavte si svoj štýlový počítač

    Technické parametre:

    Grafická karta: ASUS DUAL RTX4060TI O8G
    Procesor: Intel Core i5-13400F
    Základná doska: ASUS TUF GAMING B660M-PLUS WIFI D4
    Operačná pamäť: Kingston Fury Beast, 2x16 GB, 3600 MHz, DDR4
    SSD disk: Seagate BarraCuda 1TB SSD, M.2 2280 PCIe 4.0 NVMe
    Pevný disk: -
    Chladič procesora : Endorfy Fera 5 ARGB
    Počítačový zdroj: Zdroj 650W, Seasonic G12 GM-650 GOLD
    Počítačová skriňa: 1stCOOL MiddleTower Wind Storm Black, E-ATX, USB3.0 + set ARGB
    Wifi: 1x1 Wi-Fi 6 (802.11 a/b/g/n/ac/ax)
    Bluetooth: Bluetooth® v5.2
    Operačný systém: Windows 11 Home

    Výstup grafickej karty:
    3x Display port
    1x HDMI

    Porty na zadnom paneli
    1x HDMI
    1x DisplayPort
    1x USB 3.2 Gen2x2 typ C
    4x USB 3.2 Gen2 (USB 3.1 Gen2)
    1x USB 3.2 Gen1 (USB 3.0)
    2x USB 2.0
    1x RJ-45
    2x konektor Wi-Fi antény
    1x optický S/PDIF výstup
    5x audio jack

    Predné konektory:
    * 1x slúchadlá
    * 1x mikrofón
    * 1x USB 3.2 Gen1
    * 2x USB 2.0


    Parametre

    Bonus navyše

    darček k produktu

    Datum dodania D/O

    2023-12-05 00:00:00

    Modelová rada a určenie

    Podla použitia

    herný

    Modelová rada

    Datacomp Gamer

    Procesor

    Procesor-typ

    Určuje do ktorej modelovej rady výrobcu procesor patrí.
    Intel Core i5

    Procesor-model

    Určuje do ktorej modelovej rady výrobcu procesor patrí.
    i5-13400F

    Frekvencia procesora

    Frekvencia CPU predstavuje, koľko cyklov za sekundu dokáže procesor vykonať. Meria sa v gigahertzoch, čo znamená miliardy impulzov za sekundu a označuje sa skratkou GHz. Pri porovnávaní rovnakých generácii procesorov vyššia frekvencia znamená vyšší výkon.
    2,5 Ghz

    Turbo frekvencia procesora

    Turbo frekvencia primárne rozširuje frekvenčnú úroveň procesora nad jeho menovitú frekvenciu, aby sa dosiahol vyšší výpočtový výkon.
    4,6 Ghz

    Počet jadier

    Či sa rozhodnete pre vyššiu rýchlosť CPU alebo viac jadier, môže závisieť od toho, čo presne od svojho zariadenia chcete. Vyššia rýchlosť procesora vám zvyčajne pomôže rýchlejšie načítať aplikácie, zatiaľ čo viac jadier vám umožní spustiť viac programov súčasne a prepínať z jedného programu na druhý ľahšie.
    10

    Typ jadra

    Typ jadra je označenie pre architektúru a technológiu, ktorá určuje výkon a spotrebu procesora.
    Raptor Lake

    Veľkosť medzipamäte (Cache)

    Cache je menšia, rýchlejšia pamäť, umiestnená bližšie k jadru procesora, ktorá ukladá kópie údajov z často používaných miest hlavnej pamäte.
    20 MB

    Pamäť

    Kapacita nainštalovanej RAM

    32 GB

    Typ pamäte

    Typy pamäte DDR sú druhy počítačovej pamäte RAM. Medzi typy pamäte DDR patrí DDR, DDR2, DDR3, DDR4 a DDR5 pre PC a SO-DIMM DDR, SO-DIMM DDR2 , SO-DIMM DDR3, SO-DIMM DDR4 a SO-DIMM DDR5 pre notebooky.
    DDR4 (PC4)

    Frekvencia pamäte

    Frekvencia pamäte ram je rýchlosť, akou pamäť ram prenáša dáta medzi procesorom a zbernou. Vyššia frekvencia znamená vyšší výkon a rýchlejšiu reakciu systému. Frekvencia pamäte ram sa meria v megahertoch (MHz)
    3600 Mhz (PC4-28800)

    Počet slotov RAM

    4 (2 voľné)

    Uložisko

    Počet interných 2,5" slotov

    Určuje celkový počet slotov v PC skrinke.
    2

    Počet interných 3,5" slotov

    Určuje celkový počet slotov v PC skrinke.
    2

    Typ uložiska

    Tento parameter určuje fyzicky štandard disku pouźitom v zostave.
    SSD

    Kapacita SSD

    Určuje presnu kapacitu disku v gigabajtoch.
    SSD 1TB

    Rozhranie SSD diku

    Tento parameter určuje fyzicky štandard disku a typ zbernice ktorú disk používa pre pripojenie
    M.2 (PCIe 4.0 / NVMe)

    Opticka mechanika

    Nie

    Grafická karta

    Grafická karta

    NVIDIA RTX 4060 Ti

    Grafická karta typ

    NVIDIA

    Špeciálne funkcie

    Nvidia DLSS 3.0

    Sieť

    Typ sietovej karty

    2,5Gb ethernet

    WiFi

    Wi-Fi 6 (802.11 a/b/g/n/ac/ax)

    Bluetooth verzia

    v5.2

    Porty

    USB 2.0

    4

    USB 3.2 Gen1 Type-A

    USB 5 Gbps Bývalé označenie USB 3.0, USB 3.1 Gen 1
    2

    USB 3.2 Gen2 Type-A

    USB 10 Gbps Bývalé označenie USB 3.1, USB 3.1 Gen 2
    4

    USB 3.2 Gen 2x2 Type C

    USB 20 Gbps Bývalé označenie USB 3.2
    1

    DP - Display Port

    3

    HDMI

    1

    Operačný Systém

    Operačný systém

    Windows 11 Home

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Maroš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky