INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Deerma DEM-VX910W, Bezdrôtový vysávač s funkciou mopu

    Deerma DEM-VX910W, Bezdrôtový vysávač s funkciou mopu

    Novinka

    -7%

    zľava
    Bezdrôtový vysávač umožňuje súčasne vysávať a vytierať podlahy
    vysávač, farba biela, objem 0,7 l, napájanie akumulátorové, suché aj mokré vysávanieZobraziť viac

    skladom 

    535,00 €
    (ušetrite 36,00€)
    499,00 €
    415,83 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 29 €
    Kód tovaru

    413095

    PN kód

    045654

    Výrobca
    Porovnať

    Popis produktu

    Deerma DEM-VX910W

    Bezdrôtový vysávač Deerma DEM-VX910W umožňuje súčasne vysávať a vytierať podlahy - je vybavený 2 nádržami (na čistú a špinavú vodu) a má sací výkon až 16 000 Pa. Súčasťou je aj špeciálna stanica, ktorá umožňuje automatické čistenie kefy stroja a naplnenie jeho nádržky na vodu. Produkt má tiež zabudovaný LED displej a prachový senzor a má prevádzkovú dobu až 45 minút. K dispozícii sú aj hlasové pokyny. Okrem toho je kefa vysávača vybavená 2 valcami.


    Väčšinou najprv povysávate a potom dodatočne utriete podlahu mopom? Teraz to môžete zmeniť! Deerma DEM-VX910W umožňuje odstrániť suché aj mokré nečistoty súčasne. Prístroj sa vyznačuje sacím výkonom až 16 000 Pa, takže si perfektne poradí aj s extrémne odolnými nečistotami a poradí si s prachom, omrvinkami či vlasmi.

    S Deermou sa nemusíte báť, že si špina rýchlo nájde cestu späť na práve vyčistenú podlahu. Vysávač je vybavený 2 nádržami - na čistú vodu (500 ml) a špinavú vodu (700 ml). To zaisťuje, že špina vždy skončí na svojom mieste! A čo viac, pri čistení môže byť kefka prístroja za chodu striekaná čistou vodou.

    Priložená základňa vám umožňuje automaticky naplniť vodnú nádrž vysávača. Spotrebič do nej jednoducho umiestnite – už žiadne zohýbanie! Kapacita nádrže stanice je až 5 l, čo vystačí až na týždeň používania. A čo viac, automatický proces elektrolýzy čistí vodu a má antibakteriálny účinok.

    Teraz si so špinou dokážete poradiť okamžite. Kefa vysávača bola navrhnutá tak, aby nečistoty bolo možné dôkladne odstrániť aj na stenách alebo v rohoch miestností. Ponúka aj 2 valce – predný sa točí až 440 ot./min a druhý až 390 ot./min. So zariadením tak môžete pohodlne jazdiť a rýchlo eliminovať prach, vlasy a iné nečistoty! Zabudnite aj na starosti s čistením kefy – vďaka šikovnému dizajnu sa do nej vlasy nezamotávajú.

    Už si nemusíte špiniť ruky a strácať čas vlastným čistením vysávača. Priložená základňa sa o to postará za vás! Ako to funguje. Keď do nej umiestnite prístroj a zvolíte príslušnú možnosť, kefka sa vyčistí vodou z nádržky a následne sa vysuší obyčajným a horúcim vzduchom (do 55°C). Použitý roztok vám tiež umožní vyhnúť sa nepríjemným zápachom a množeniu choroboplodných zárodkov.

    Rozlúčte sa s tým, že budete musieť prerušiť upratovanie, aby ste nabili vysávač. DEM-VX910W je vybavený výkonnou 5 000 mAh batériou, ktorá mu umožňuje bežať až 40-45 minút na jedno nabitie. To je dosť dlho na vysávanie podláh až do 200 m2! To všetko robí zariadenie skvelým pre malé aj väčšie domácnosti. Ak chcete vysávač nabiť, jednoducho ho umiestnite do stanice.

    Uľahčite si čistenie. Vysávač má veľký vstavaný displej, ktorý vám poskytne kľúčové informácie o jeho prevádzke. Zariadenie podporuje aj hlasové správy – pripomenie vám napríklad, keď potrebujete doplniť vodu v nádržke. Už si nemusíte vždy všetko pamätať! Produkt je vybavený aj prachovým senzorom. Automaticky rozpozná mieru znečistenia v prostredí a prispôsobí tomu sací výkon. Na displeji nájdete aj informáciu o koncentrácii nečistôt.

    Technické parametre


    názov : Bezdrôtový čistič s dvojitou kefou
    Model : DEM-VX910W
    Pracovný výkon : 230 W
    Prevádzkové napätie : 21,6 V
    Sacia sila : Až 16 000 Pa (motor)
    Kapacita batérie : 5000 mAh
    Prevádzkový čas : Až 40-45 min
    Kapacita nádrže na špinavú vodu : 700 ml
    Kapacita nádrže na čistú vodu : 500 ml
    Kapacita staničnej vodnej nádrže : 5 l
    Menovité vstupné napätie stanice : 220 V 50 Hz
    Nominálny výstupný prúd stanice : 21,6 V 1 A
    Menovitý výkon stanice : 250 W
    Hmotnosť : Približne. 6 kg
    Rozmery : 306 x 220 x 1100 mm
    Hmotnosť stanice : 4,3 kg
    Rozmery stanice : 345 x 342 x 370 mm

    Súvisiace dokumenty

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Farba

    biela

    Vnútorný objem

    Celkový vnútorný objem v litroch
    0,7 l

    Zdroj energie

    batéria

    Vysávanie

    suché, mokré

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky