INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Dreame Roboticmower A1, robotická kosačka

    Novinka

    Doprava zdarma

    -9%

    zľava
    Robot je vybavený aj dažďovým senzorom, čo znamená, že ak začne pršať, automaticky zamieri na svoje stanovište a potom sa jednoducho vráti k práci
    robotická kosačka, 2000 m2, záber 22 cm, automatické nabíjanie, ochrana PIN kódom, dažďový senzorZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    2 075,00 €
    Ušetrite 185,00 €
    Zľava je počítaná voči najnižšej bežnej predajnej cene, za ktorú bol produkt predávaný za posledných 30 dní pred zahájením zľavovej akcie.
    1 890,00 €
    1 575,00 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 108 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    430441

    PN kód

    MLLA7110

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Predĺžená záruka a poistenie

    Porovnať

    Popis produktu

    Dreame Roboticmower A1

    Rozlúčte sa s ručným kosením trávnika - inteligentný kosiaci robot Dreame Roboticomower A1 sa oň postará za vás! Zariadenie sa veľmi ľahko používa a inštaluje - nevyžaduje nastavenie fyzických ohraničujúcich káblov ani zložité nastavenie anténnej stanice RTK. Pripraviť ho na použitie trvá len niekoľko okamihov! Navyše vďaka pokročilej technológii OmniSense™ kosačka rýchlo a efektívne mapuje svoje okolie, zisťuje prekážky a vyhýba sa im. Môžete tiež kedykoľvek nastaviť výšku kosenia. Ďalšie možnosti ponúka špeciálna aplikácia, ktorá vám okrem iného umožňuje spravovať mapy a meniť režimy.

    Mnohé robotické kosačky dostupné v obchodoch stále vyžadujú, aby používatelia ručne nastavovali obmedzovacie káble, čo je časovo veľmi náročné a únavné. Naopak, v prípade zariadení, ktoré to nepotrebujú, je často potrebné presné určenie polohy stanice pomocou antén RTK a jej zložité nastavenie. Dreame Roboticmower A1 odstraňuje oba tieto problémy! Jej inštalácia je mimoriadne jednoduchá a rýchla. Stačí umiestniť jej nabíjaciu stanicu na požadované miesto v záhrade a potom pomocou aplikácie určiť oblasť kosenia. Celý proces vám zaberie len približne 15 minút.

    Kosačka Dreame Roboticmower A1 podporuje pokročilú technológiu OmniSense™ a využíva vysoko presný navigačný systém, ktorý dokáže rozpoznať objekty vo všetkých smeroch (360° x 59°) a má dosah až 70 metrov. Vďaka tomu dokáže zariadenie rýchlo vytvoriť presné mapy svojho okolia, spoľahlivo určiť svoju polohu a pracovať v rôznych podmienkach - dokonca aj v tme. Zároveň je odolné voči rušeniu signálu. Nemusíte sa tiež obávať, že kosačka poškodí vaše obľúbené kvety alebo záhradný nábytok. Roboticmower A1 rozpozná približne 11 typov prekážok a bez problémov sa im vyhne.

    Majte istotu, že je o váš trávnik dokonale postarané. Kosačka Dreame využíva technológiu U Path Planning na inteligentné plánovanie trasy kosenia. Čo to znamená v praxi? Zariadenie sa nepohybuje náhodne - namiesto toho sa pohybuje po dráhach v tvare písmena U. Vďaka tomu kosí trávnik rovnomerne, presne a rýchlo - za jeden deň sa dokáže postarať o záhradu s rozlohou až 1 000 m2.
    Prispôsobte prácu kosačky svojim očakávaniam. Roboticmower Dreame A1 umožňuje nastaviť výšku kosenia v rozsahu 30-70 mm. Takže môžete mať presne taký trávnik, aký sa vám páči! Na zmenu nastavení stačí niekoľko kliknutí v aplikácii Dreamehome - pozrite sa, aké je to jednoduché. Nemusíte stále myslieť na nabíjanie robota - robotická kosačka Dreame A1 sa o to postará sama! Keď sa batéria blíži k vybitiu, zariadenie sa automaticky vráti do svojej stanice, a keď sa dobije, bude pokračovať v kosení tam, kde skončilo.Robotická kosačka Dreame dokáže vytvárať 3D mapy. Nájdete ich v aplikácii Dreamehome, ktorá ponúka aj mnoho ďalších zaujímavých možností. Môžete ju napríklad použiť na výber režimov zariadenia - medzi dostupné možnosti patrí kosenie celej plochy, kosenie okrajov, kosenie plôch a bodové kosenie. K dispozícii je aj funkcia na vytváranie plánov kosenia. Aplikácia tiež umožňuje upravovať mapy vytvorené robotom.

    Technické parametre

    Výrobca : Dreame
    Model : Roboticmower A1
    Označenie oblasti kosenia : Bezdrôtové pripojenie
    Navigácia a určovanie polohy : OmniSense™ Ultra Sensing System (U path planning)
    Vyhýbanie sa prekážkam : OmniSense™ Ultra Sensing System
    Viaczónová správa : áno
    Vytváranie máp 3D : áno
    Maximálna plocha kosenia (mapovanie) : 2000 m2
    Kapacita kosenia : cca. 1000 m2 za deň
    Režimy kosenia : 4
    Pokračovanie v kosení po prestávke : áno
    Šírka kosenia : 22 cm
    Výška kosenia : 30-70 mm
    Rýchlosť otáčania noža : 2200 o/m
    Hladina hluku : ? 60 dB
    Nastavenie výšky kosenia : Electrické
    Maximálny sklon terénu : 45%
    Kapacita batérie : 5 Ah
    Nabíjací prúd : 3 A
    Trieda ochrany : IPX6

    Stránky o produkte Dreame Roboticmower A1:

    shop.dreame.cz/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky