INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    GigaBlue UHD TRIO 4K combo

    GigaBlue UHD TRIO 4K combo
     
    satelitný prijímač, 4K Ultra HD (3840x2160), DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-S2X, HDMI, SCART pomocou A/V redukcie, LAN RJ45 1000 Mbit, USB 2.0, USB 3.0, po doplnení WiFi USB, PIPZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    114,90 €
    95,75 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 7 €
    Kód tovaru

    377219

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Alternatívy pre GigaBlue UHD TRIO 4K combo

    Popis produktu

    GigaBlue UHD TRIO 4K combo

    Nový Gigablue UHD Trio 4K má jeden DVB-S2X tuner a je tiež vybavený ďalším hybridným tunerom DVB-T2/C, takže je plne použiteľný ako combo prijímač. Tento nový model od Gigablue ponúka všetky potrebné možnosti pre kvalitný televízny a multimediálny pôžitok.

    S novým GigaBlue UHD Trio 4K, od renomovaného nemeckého výrobcu prijímačov GigaBlue máte možnosť príjmu televízie s ultra vysokým rozlíšením a vyznačuje sa mimoriadne pohodlnou obsluhou i prostredníctvom smartfónu, alebo tabletu vďaka vlastnej aplikácii pre Android.

    Vlastnosti, aké chcete už dnes

    GigaBlue UHD Trio 4K ponúka množstvo funkcií, ktoré Vám zabezpečia zábavu a aj domácu pohodu. Váš televízny program z príjmu cez satelit, alebo káblové a pozemné signály, ako aj obsah médií sa zobrazujú pomocou GigaBlue UHD Trio 4K vo vysokom rozlíšení 4K / UHD (4x 1080 pixelov).

    Pre pohodlné ovládanie máte, okrem priloženého diaľkového ovládania, k dispozícii aj aplikáciu GigaBlue Player App pre ovládanie prístroja cez smartfón, alebo tablet. Otravné hľadanie diaľkového ovládania už nie je nutné a nahrávky sa dajú pohodlne naprogramovať aj na cestách. S technológiou Sat> IP môžete zrkadliť televízne programy na svoje koncové zariadenia a vychutnávať si napríklad Vaše obľúbené seriály v záhrade.

    GigaBlue UHD Trio 4K umožňuje aj multiroom riešenie, ktorým dokážete streamovať obsah do ďalšieho prijímača s E2 vo Vašej domácnosti. Pre tých, ktorí radi experimentujú, je tu funkcia multiboot, vďaka ktorej môžete mať v prístroji nainštalované až 3 images – jeden vo Flash pamäti prístroja a ďalšie dva na SD karte, ktorú si môžete vsunúť priamo do vstavanej čítačky SD kariet.

    HbbTV je samozrejmosťou u toho modelu a Vy tak máte prístup k interaktívnej televízii už dnes. Pre ešte väčšie zjednodušenia ovládania Vášho domáceho kina je tu k dispozícii funkcia HDMI CEC, pomocou ktorej stačí jeden ovládač na ovládanie aj Vašich ďalších zariadení ako napr. TV, projektor, domáce kino a pod.

    Práca trvala o niečo dlhšie alebo ste uviaznutí v premávke, vaša obľúbená show sa začne o niekoľko minút? Bez obáv! Jednoducho naprogramujte nahrávanie požadovaného programu prostredníctvom mobilnej aplikácie alebo počítača na pracovisku. Má funkciu časovača a funkciu časového posunu (timeshift), ktorá umožňuje kedykoľvek pozastaviť televízny program a preskočiť až na 2 hodiny (po pripojení externého HDD).

    Ktorý obsah je pre vás zaujímavý a zábavný, uvidíte v prehľadnom EPG (elektronický programový sprievodca), ktorý má mnoho podôb a štýlov zobrazenia a je až na 14 dní dopredu (ak to operátor umožňuje). Jeden dotyk a viete to - celý televízny program v perfektnom zobrazení na obrazovke. Získajte tiež stručný popis alebo zaujímavé informácie o programe (obsah je závislý od kanálov) a naplánujte si sledovanie televízie, vrátane nahrávok.

    Nechýba možnosť súbežného používania tunerov, pre nahrávanie viacerých staníc súčasne z oboch tunerov a takisto žiadaná funkcia PIP (obraz v obraze), aj dvoch 4K staníc.

    Podporovaný je aj prehrávač KODI, plugin Netflix a aj www prehliadač.

    Prostredníctvom USB portov si môžete vychutnávať fotky z vašej dovolenky, obľúbenú hudbu, alebo videá na pripojenej veľkej obrazovke. Zostaňte sedieť a relaxujte, Vaše médiá sú na dosah.

    Výkon ako z Avangers

    GigaBlue vložil do nového modelu už osvedčený chipset Hisilicon 3798MV200. Na ňom pulzuje štvorjadrový procesor ARM Cortex A53, výkonný procesor ponúka divákovi špičkový obrazový materiál s vysokým rozlíšením 4K UHD. Pre inštaláciu množstva dostupných aplikácií je k dispozícii je až 8 GB pamäte flash eMMC.

    Vďaka použitému hardvéru dosahuje GigaBlue UHD Trio 4K spolu s pamäťou RAM o veľkosti 1GB DDR4 SDRAM celkový výkon 15 000 DMIPS. Krátke časy prepínania staníc, pevné spínacie časy, hladké prevedenie a rýchla navigácia v menu sú teda u GigaBlue UHD Trio 4K zaručené.

    Rozhrania pre bezproblémovú integráciu

    GigaBlue UHD Trio 4K má všetky bežné rozhrania pre pre bezproblémovú integráciu 4K / UHD prijímača do vášho TV stojanu, alebo do Vašej systémovej skrinky. Prijímač má kombináciu tunera DVB-S2X s multistreamom a tuner DVB-C / T2 a je teda rovnako vhodný pre pozemný príjem, satelitný príjem a príjem cez káblové pripojenie.

    Dva porty USB 2.0 a jeden port USB 3.0 sú pripravené na pripojenie externých médií a je ich možné použiť na prehrávanie iných médií, alebo nahrávanie Vašich obľúbených programov. K dispozícii je aj výstup HDMI, čítačka kariet SD, rozhranie S / PDIF a jedna univerzálna čítačka kariet.

    Na pripojenie k sieti, alebo internetu má k dispozícii pripojenie LAN o rýchlosti 1Gbps a možnosť pripojiť aj cez WiFi, po dokúpení USB WiFi dongle.
    Box je dodávaný s novým predným panelom.

    Vlastnosti

    • 1x DVB-S2X multistream tuner
    • 1x DVB-C / T2 tuner
    • 2x USB 2.0
    • 1x USB 3.0
    • 1 x HDMI výstup
    • 1 x čítačka kariet SD
    • 1 x čítačka kariet UNI
    • 1x S / PDIF
    • 1x Gigabit LAN (RJ-45/100 / 1000Mbps)
    • 1x 12V 2A napájanie
    • rýchly procesor: ARM Cortex A53, štvorjadrový 64bit, 15 000 dmips
    • 8 GB eMMC Flash / 1 GB RAM DDR4 SDRAM
    • čip Hisilicon 3798MV200
    • 4-miestny / 7 segment
    • 1 x RS-232
    • ethernet (RJ-45/100 / 1000Mbps)
    • rozmery (š xvxv): 280 mm x 230 mm x 55 mm
    • hmotnosť produktu:1 kg

    Zážitok z Ultra HD rozlíšenia

    Máte Full HD a myslíte, že ste nikdy nevideli televíziu v takej dobrej kvalite? Je tu niečo ešte lepšie! Ultra HD (tzv. UHD, alebo 4K), ponúka štyrikrát vyššie rozlíšenie obrazu (4x1080) ako Full HD. S GigaBlue UHD Trio 4K GigaBlue prináša na trh nový satelitný prijímač s podporou UHD. Vychutnajte si televízne snímky v bezprecedentnej ostrosti a čistote a vychutnajte si každý detail ako naživo.
     

    Ste pánom svojho času

    Spustí sa obľúbená séria alebo futbal a telefón zvoní? Stačí stlačiť tlačidlo pauzy a rozhodnúť sa sami, keď chcete pokračovať v hľadaní. Skočte späť až na 2 hodiny, vychutnajte si scény tak často, ako chcete, alebo preskočte menej zaujímavé pasáže. Staňte sa majstrom svojho programu, stačí mať pripojený externý USB HDD a stlačiť jedno tlačidlo!

    SAT> IP streaming, alebo multiroom

    Vychutnajte si satelitnú TV všade. Cez sieť, aj bez dodatočných káblov sa teraz satelitná televízia môže tešiť aj na koncových zariadeniach, ktoré nemajú vlastné satelitné pripojenie. Technológia Sat> IP prijímača prináša domácu satelitnú televíziu do každej miestnosti v domácnosti. Pri streamingu je možné využiť aj funkciu Transcoding, ktorá dokáže upraviť kvalitu streamu do klientskeho zariadenia.

    Živé vysielanie s prehrávačom GigaBlue Player

    Rozdeľte živý obsah po celom dome. Slnko svieti, leňošte a len si vychutnávajte televízne seriály, alebo prenos z futbalového zápasu v záhrade? Žiadny problém! S GigaBlue môžete distribuovať niekoľko živých vysielaní paralelne v domácej sieti a prenášať ich do mobilných zariadení.

    Využite svoju domácu sieť naplno

    Integráciou do vašej siete prostredníctvom sieťového kábla, alebo siete WLAN, získate prístup ku všetkým dátam médií - vo všetkých priestoroch a nezávisle od času - s akýmkoľvek kompatibilným zariadením. Zažite vaše osobné audio a video potešenie, samozrejme aj bezdrôtovo. Zabudovaný mediaplayer nemá problém s prehrávaním videí v 4K HDR, HLG , jelly fish140mbps ide plynulo, 3GP, avi+titulky srt, mkv, vob, divx h264, h265 mp4, xvid, mov, neprehral nám len flv formát. Zo zvukových formátov prehráva flac, dts, aac, ac3, waw.

    Surround Sound

    Vo vašej domácnosti zažijete atmosféru kina. Živá televízia, športové podujatia, filmy aj samozrejme hudobná televízia. Pripojte prijímač cez optický výstup (S / PDIF) k systému domáceho kina a vychutnajte si bohatý zvuk.

    Video recenzia
     

    Obsah balenia

    • 1x GigaBlue UHD Trio 4K combo prijímač s DVB-S2X a DVB-C / T2
    • 1x diaľkové ovládanie
    • 1x batérie
    • 1x HDMI kábel
    • 1x externé 12V napájanie
    • 1x užívateľská príručka

     

    Technické špecifikácie

    GigaBlue UHD Trio 4K
    CPU: ARM Cortex A53, Quad jadro 64bit, 15.000 dmips
    CPU Hisilicon 1,6 GHz 4 x Core
    RAM 1 GB DDR4
    FLASH 8 GB MMC FLASH
    Jadro 4.4.35

    Predný panel
    IR prijímač 1 x IR
    gombík
    8 x Tlačidlo
    Indikátor LED
    2 x LED
    Predný displej 4 číslicové / 7 segmentové zobrazenie
    USB 2.0 1 x USB Host
    SmardCard 1 x

    Zadný panel
    DVB-S2x IN 1 x Vstup
    DVB-S2 OUT -
    C / T / T2 Tuner DVB-C / T / T2 /
    WLAN voliteľný
    Bluetooth voliteľný
    SD KARTA 1
    HDMI 1 x 2,0 HDMI výstup
    USB 2.0 / 3.0 1 x USB Host / 1 x USB Host
    S / PDIF 1 x Optické
    RS-232 1
    Ethernet 1 x RJ45: 10/100/1000 Mbit (1 x Gbit)
    Vypínač 1 x I / O prepínač
    Konektor vstupu DC 1 x Jack

    Napájací zdroj externý
    12V / 2A vstup: 110-240V AC / 50-60Hz / 0,6A
    Vstup : 15 W (STB PIP: 10,5 W, LNB: 4,5 W) -Kde 1 DVB S tuner
    Pohotovostný režim sa používa pohotovostný režim: 9.3W
    Deep Standby Režim hlbokého pohotovostného režimu: 0,5 W
    LNB Dodávka LNB 14 / 18V / Max 400mA; Ochrana proti skratu
    riadiace signály 22kHz, Tone Chest, DiSEqC 1.0 / 1 ../ 1.2 / 2.0 USALS (riadenie rotora)
    RF frekvenčný rozsah 950-2150 MHz
    DBV-S / DVB-S2 / DVB-S2X




     


    Stránky o produkte GigaBlue UHD TRIO 4K combo:

    www.gigablue.sk/produkty/gigablue-uhd-trio-4k/

    Parametre

    Televizory, Audio, Video

    Výrobca TV, SAT

    Gigablue

    Rozlišenie

    3840x2160

    Tuner

    DVB-S2X
    DVB-T2 (H.265/HEVC)

    HDMI

    Áno

    SCART

    Áno, pomocou A/V redukcie

    LAN RJ45

    LAN 1000 Mbit

    USB

    USB 2.0
    USB 3.0

    WiFi

    po doplnení WiFi USB

    PIP (obraz v obraze)

    Áno

    CI/CI+ slot

    nie

    Záznam na

    externý HDD, USB
    microSD
    NAS

    UNI čítačka kariet

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo1

     
     
    Opticum W5

    WiFi pre SAT, rozhranie USB, 802.11b/g/n/, Do 150 Mb/s, 2,4 GHz, fixná anténa

    7,75 € 

    s DPH

    6,46 € 

    bez DPH

    Kód: 344312

    skladom 

    Notebooky