INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    IRIScan Desk 5 Pro

    Odporúčame

    -7%

    zľava
    prenosný stolný skener A3Zobraziť viac

    skladom 

    299,00 €
    (ušetrite 20,00€)
    279,00 €
    232,50 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 16 €
    Kód tovaru

    377898

    PN kód

    459838

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    IRIScan Desk 5 Pro


    Skener formátu A3 disponujúci rozlíšením 300 dpi a rýchlosťou skenovania až 30 str./min. Ideálne na použitie v domácnosti, kancelárii alebo pri cestovaní. Vďaka bezkontaktnému snímaniu zhora je možné skenovať zmluvy, faktúry, účtenky, plány, noviny, časopisy, plastové karty, 1D a 2D čiarové kódy, pasy, vizitky a ďalšie dokumenty bez toho, aby došlo k ich poškodeniu. Samozrejmosťou je automatická detekcia stránok, automatické narovnanie a odstránenie prstov, automatické skenovanie v určitom intervale či nahrávanie videa. K počítaču sa pripája pomocou USB portu, ktorý zároveň slúži na napájanie. Súčasťou balenia je aj skenovacia podložka a USB kábel.

    Skenujte knihy maximálnou rýchlosťou bez obmedzení (max. A3)


    IRIScan™ Desk skenuje vaše knihy pôsobivou rýchlosťou: naskenujte a exportujte dvojstranu do čiernobieleho PDF len za tri sekundy. Vďaka inteligentnému algoritmu sploštenia obrazu a korekcie hrán môžete dosiahnuť dokonalý výsledok. Táto kamera na dokumenty automaticky rozpozná zmenu strany a ako mávnutím čarovného prútika vymaže všetky stopy vašich prstov. K dispozícii je programovateľný časovač na vykonávanie skenovania v pravidelných intervaloch. Okrem toho zlúči stránky vašej knihy označením predného a zadného obalu. Exportujte ich do súborov ePub, PDF alebo ešte lepšie v kombinácii s aplikáciou Readiris Corporate (voliteľné) do zvukových súborov .MP3 a .WAV! Čítajte svoje knihy na akejkoľvek čítačke, tablete alebo smartfóne. Bezkonkurenčný knižný skener.

    Inovatívny režim nahrávania videa z viacerých kamier


    Okrem skenovania táto kamera na dokumenty obsahuje inovatívne funkcie: simultánne nahrávanie videa viacerými kamerami. IRIScan™ Desk vám umožňuje súčasne nahrávať obraz zo skenera a obraz z webovej kamery, ako aj zvuk. Všetko je zaznamenané v rovnakom videu na jednej obrazovke. Je to užitočné na rôzne účely: e-learning, korešpondenčné kurzy, videonávody... Exportujte svoje video do formátu podľa vášho výberu (.AVI, .MP4, .FLV, .WMV) a jednoducho ho zdieľajte. Keď si vyberiete IRIScan™ Desk, získate všestranný skener, ktorého možnosti sú také rozmanité ako vaše potreby!

    Inteligentné spracovanie obrazu pre takmer dokonalé výsledky


    Zastavte poškodzovanie zviazaných dokumentov: IRIScan™ Desk obnoví plochý vzhľad každej strany knihy (možnosť sploštenia obrazu). Táto kamera na dokumenty vylepšuje vaše dokumenty tým, že vám okrem iného poskytuje nasledujúce funkcie: automatickú detekciu hrán, automatické orezanie, korekciu obrázkov, vymazanie prstov, automatickú detekciu pohybu atď. Prestaňte čakať na spustenie plochého skenera a nespúšťajte sa strácajte viac času starostlivým umiestnením svojich papierov a kníh, aby ste ich naskenovali. Umiestnite ich pod stôl IRIScan™ tak, ako sa vám páči – vytvorí z nich kedykoľvek a v zlomku sekundy dokonale rovné, ploché a čitateľné súbory!

    Široký výber exportných formátov a automatické orezávanie dokumentov


    IRIScan™ Desk obsahuje OCR (optické rozpoznávanie znakov). To umožňuje dokumentovej kamere rozpoznať viac ako 130 jazykov (vrátane arabčiny, čínštiny a hebrejčiny). Vďaka OCR zachovajte rozloženie dokumentu a zároveň ho upravte. Využite široký výber exportných formátov: JPG, PDF, TXT, JPG+XLS, JPG+TXT. Okrem toho IRIScan™ Desk deteguje, keď je pod jeho kameru umiestnených viacero dokumentov: ich okraje sú detekované veľmi presne. Tieto dokumenty sú potom orezané a uložené ako samostatné súbory alebo nie, čím sa dosiahne pôsobivá efektivita skenovania.

    Technické parametre:

    Formát skenera: A3
    Rozlíšenie: 12MP
    Rýchlosť skenovania: 30 str./min
    Rozlíšenie: 300 x 300 dpi
    Rozhranie: USB 2.0, USB hosť port
    Rozmery: 375 x 85 x 270 mm
    Hmotnosť: 800 g

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Dávid, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo2

     

    -21%

    zľava
     
    Readiris PDF 22 Business - Licencia - Box

    nová licencia, Iriscan 1 zariadenie, celoživotná, Operačný systém: Windows

    149,00 € 

    s DPH

    124,17 € 

    bez DPH

    Kód: 419578

    skladom 

     
     
    Readiris PDF 22 Standard - Licencia - Box

    nová licencia, Iriscan, 1 zariadenie, celoživotná, Operačný systém: Windows

    129,00 € 

    s DPH

    107,50 € 

    bez DPH

    Kód: 419585

    skladom 

    Notebooky