INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Logitech Z337, reproduktory, čierne

    Vypredané

     
    vychutnajte si bohatý, čistý a výrazný zvuk
    reproduktory, 2+1, bluetooth 4,1, 3,5mm konektor, RCA vstup, konektor pre slúchadlá, dosah 15mZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    283135

    PN kód

    980-001261

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Logitech Z337

    Popis produktu

    Logitech Z337

    Spoločnosť Logitech predstavuje reproduktorový systém Z337 Bold Sound s rozhraním Bluetooth. Ako svoj prvý model pre domácnosť, ktorý vám umožní ľahko bezdrôtovo streamovať zvuk z akéhokoľvek zariadenia s rozhraním Bluetooth (počítača, tabletu alebo smartphonu) a môžete medzi týmito zariadeniami kedykoľvek prepínať. Stačí stlačiť tlačidlo PAUSE na jednom zariadení a potom tlačidlo PLAY na inom a môžete počúvať svoju obľúbenú hudbu v skvelej zvukovej kvalite, bez toho aby ste ich museli s reproduktormi opätovne párovať. Užívajte si pohodlie bezdrôtového prenosu a nikdy sa neobávajte o životnosť batérie, pretože tento systém reproduktorov 2,1 je vždy v zásuvke.

    Bezdrôtové audio cez bluetooth
    Prenášajte zvuk bezdrôtovo z ľubovoľného zariadenia. Pomocou bluetooth pripojenia môžete prehrať vašu obľúbenú hudbu z počítača, chytrého telefónu či tabletu. To všetko pomocou párovacieho tlačidla, prakticky umiestneného na ovládaciom paneli.

    Výrazný zvuk s výkonom 80 Wattov
    Systém so špičkovým výkonom 80W / 40W RMS disponuje maximálnou hlasitosťou prostredníctvom dvoch satelitných reproduktorov a veľkého subwoofera. Vychutnajte si bohatý, čistý a výrazný zvuk.

    Silné basy
    Subwoofer s otvorom na čelnej strane produkuje bohaté basy a dodáva tak ďalší rozmer vašim videám, hrám a hudbe. Vychutnajte si silné basy, ktoré budete počuť aj ucítite.

    Káblové spojenie
    Pre pripojenie káblom použite vstup 3,5 mm alebo RCA. Pri prepínaní medzi zdrojmi zvuku nie je nutné reproduktory odpájať či znovu párovať.

    Jednoduché ovládacie prvky
    Ovládací panel s káblom umožňuje ľahký prístup k párovanie Bluetooth, napájanie, hlasitosti a konektoru pre slúchadlá. Regulujte úroveň basov pomocou špeciálneho ovládacieho gombíka v zadnej časti subwoofera.

    Technické parametre:
    Celkový výkon (RMS): 40 W
    Subwoofer: 24 W
    Satelitné reproduktory: 2 x 8 W

    Verzia s Bluetooth: 4,1
    Spoľahlivá 15 metrová línia dosahu

    Vstup 3,5 mm: 1
    Vstup RCA: 1
    Konektor pre slúchadlá: 1

    Ovládacie prvky: Párovanie Bluetooth, ovládacie prvky napájania a hlasitosti na ovládacom paneli s káblom; ovládanie basov na zadnej časti subwoofera

    Systémové požiadavky:
    Bluetooth
    Chytrý telefón
    Tablet
    Počítač

    Káblové spojenie je kompatibilná s ľubovoľným zariadením s konektorom pre slúchadlá (3,5 mm) alebo RCA vstupom.
    Logitech je popredným švajčiarským výrobcom a dodávateľom počítačového príslušenstva, ako sú klávesnice, myši, reproduktory, webkamery, slúchadlá a ďalšie. Firma bola založená v roku 1981 vo Švajčiarsku a odvtedy ponúka širokú škálu produktov, ktoré zvyšujú komfort, produktivitu a zábavu používateľov počítačov a notebookov. Logitech sa vyznačuje inovatívnym dizajnom, kvalitnou výrobou a spoľahlivou zákazníckou podporou.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky