INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Logitech Z407 Bluetooth, graphite

     
    reproduktory set 2.1, domáce, bluetooth, jack, USBZobraziť viac

    skladom 

    106,40 €
    88,67 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 6 €
    Kód tovaru

    359608

    PN kód

    980-001348

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Logitech Z407 Bluetooth

    Otočný ovládač a vynikajúci zvuk ... Bezdrôtovo
    80 wattov výkonov v spojení s technológiou presného spracovania digitálneho signálu (DSP) prináša pohlcujúce, realistický zvuk. Počujete čisté výšky, silné tóny v strednom a nízkom pásme, a toľko basov, koľko len znesiete.

    Bezdrôtový otočný ovládač a dvojpolohové reproduktory vám umožní byť pánom vášho zvuku a tým i štýlu. Regulujte basy a hlasitosť cez celú miestnosť. Umiestnite reproduktory do horizontálnej alebo vertikálnej polohy. Možno ich pripojiť prostredníctvom Bluetooth, vstupov mikroUSB a 3,5 mm jack, alebo všetkých troch - a prepínať medzi nimi. Dokonca aj cez celú miestnosť.

    Basy v spojení s čistým zvukom
    Basy s výkonom 20 wattov vám spoločne s technológiou DSP zaistí ideálnu rovnováhu medzi hĺbkami a čistotou zvuku. Subwoofer s basreflexovým otvorom vyžarujúcim nadol dodá hudbe, filmom a hrám to správne "dunenie", pričom zostane zachovaný bohatý a jasný zvuk.

    Ponorte sa do počúvania
    Vychutnajte si pohlcujúci realistický zvuk s výkonom 80 wattov - od jasných výšok po silnej tóny v strednom a nízkom pásme - bez kompromisov v oblasti basov. Technológia DSP vám v kombinácii s nespútaným výkonom zaistí vyvážený zvukový profil a vylepšené basy, vďaka čomu budete počuť každý tón v rámci zvukového spektra.

    Pripojte sa. Vychutnajte si úžasný zvuk
    Čo vám môže dosah 20 metrov ponúknuť? Bezdrôtový dosah 20 metrov vám umožní regulovať zvuk cez celú miestnosť - to všetko pomocou bezdrôtového otočného ovládača. Stačí ho stlačiť a otočiť ním pre prehrávanie, pozastavenie, stlmenie a pre reguláciu hlasitosti a basov. Toto všetko vám umožní otočný ovládač. Je to jednoduché, pričom ani nebudete musieť vstávať z gauča.

    Takto. Alebo takto. Vo vašom štýle
    Rozlúčte sa s "krabicami". Tieto oválne tvarované reproduktory sú vysoko elegantné a vďaka farbe šedá grafitová dokonale splynú s vašou stolný zostavou. Postavte ich do vzpriamenej polohy alebo položte vodorovne podľa svojho vkusu. Sú natoľko kompaktné, že je dokonca môžete skryť pod monitor a ušetriť tak priestor. Vďaka nim získa váš priestor poriadok.

    3 spôsoby pripojenia
    Máte na výber. Pripojte až tri zariadenia prostredníctvom technológie Bluetooth, alebo vstupov mikroUSB a 3,5 mm jack. Tlačidlo káblového vstupu na spodku otočného ovládača umožňuje prepínať medzi variantmi káblového pripojenia (3,5 mm a mikro USB). Stlačením tlačidla Bluetoothrychle prepnete späť na rozhraní Bluetooth.

    Systémové požiadavky
    Kompatibilný s počítačmi so systémami Windows®, Mac alebo Chrome ™ prostredníctvom rozhrania AUX, USB-A, Bluetooth a zariadeniami s iOS alebo Android s Bluetooth.

    Rozmery
    Výška: 199.9 mm, Šírka: 93.9 mm, hĺbka: 85.2 mm, Hmotnosť: 389.6 g
    subwoofer Výška: 240 mm, Šírka: 234 mm, hĺbka: 180 mm, Hmotnosť: 2450.6 g
    Wireless Control Dial: Diameter: 69.9 mm, Výška: 29.4 mm, Hmotnosť: 51.8 g

    Obsah balenia
    Dva satelitné reproduktory
    subwoofer
    Kábel 3,5 mm
    Užívateľská dokumentácia
    Kábel USB nie je priložený a treba ho zakúpiť samostatne.

    Technické špecifikácie
    Celkový výkon (špičkový): 80W
    Celkový výkon (RMS): 40W
    Subwoofer: 20W
    Satelitné reproduktory: 2 x 10W
    Vstup 3,5 mm: 1
    Vstup mikro USB: 1
    Bluetooth: 5.0
    Dosah bezdrôtového pripojenia 20 metrov.
    Životnosť batérií 12 mesiacov (2 batérie AAA priložené)
    Ovládacie prvky: Tlačidlá napájania, hlasitosti, ovládanie basov, stlmenie, zrušenie stlmenie, ďalšia skladba, prevíjanie späť, párovanie Bluetooth, prepínanie zdroje atď. Na bezdrôtovom ovládači.
    Stránky o produkte Logitech Z407 Bluetooth:

    http://www.logitech.com/

    Logitech je popredným švajčiarským výrobcom a dodávateľom počítačového príslušenstva, ako sú klávesnice, myši, reproduktory, webkamery, slúchadlá a ďalšie. Firma bola založená v roku 1981 vo Švajčiarsku a odvtedy ponúka širokú škálu produktov, ktoré zvyšujú komfort, produktivitu a zábavu používateľov počítačov a notebookov. Logitech sa vyznačuje inovatívnym dizajnom, kvalitnou výrobou a spoľahlivou zákazníckou podporou.

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Odporúčané použitie

    domáce

    Pripojenie

    bluetooth
    jack 3,5mm
    USB

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky