INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Panasonic KX-TG6811FXM, DECT bezdrôtový telefón

    Panasonic KX-TG6811FXM, DECT bezdrôtový telefón
     
    DECT bezdrôtový telefónZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    40,50 €
    33,75 € bez DPH
    Kód tovaru

    284880

    PN kód

    KX-TG6811FXM

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Alternatívy pre Panasonic KX-TG6811FXM

    Popis produktu

    Panasonic KX-TG6811FXM

    dvojfarebný elegantný SMART design, potlačenie okolitého zvuku pri hovore, zdieľaný telefónny zoznam (až 120 mien a čísel), intercom, klávesa Smart, možnosť blokovania prichádzajúcich hovorov, DECT, GAP, CLIP, Handsfree, farba strieborná.
     

    Bezdrôtový telefón s nočným režimom a veľmi čistým zvukom. Podporuje aj ekologický režim, ktorý je možné aktivovať stlačením jediného tlačidla. Prístroj ponúka dobu hovoru v dĺžke až pätnástich hodín , v pohotovostnom režime môže fungovať až 170 hodín. Dobitý je telefón približne za sedem hodín.

    Skvele čitateľný displej aj hands-free

    Model ponúka 1.8palcový displej s podsvietením , ktorý je ľahko čitateľný. Funkcia hlasného telefónu (hands-free) umožňuje telefonovať, aj keď ste práve zamestnaní inou prácou, napríklad varením, prácou na počítači, alebo akoukoľvek inou činnosťou. Táto funkcia je tiež užitočná ak chcete pri hovore robiť poznámky, písať a pod.

    Bohatá výbava

    Pre jednoduchú voľbu čísla si môžete do vstavanej pamäte prístroja (telefónneho zoznamu) uložiť až 100 mien / telefónnych čísel . Využiť možno tiež tlačidlo pre rýchlu voľbu či šikovný kláves s radom pokročilých funkcií. Prístroj supluje alarm aj hodiny.

    Kľúčové vlastnosti

    Pokročilý bezdrôtový telefón , ktorý ponúka telefónny zoznam na 100 mien a čísel . Ponúka niekoľko vyzváňacích melódií a šesť stupňov regulácie hlasitosti. Model ponúka dvojfarebný 1.8-palcový displej s podsvietením.

    Rozmery slúchadla: 48 x 29 x 164 mm. Hmotnosť: 129 g.

     


    Stránky o produkte Panasonic KX-TG6811FXM:

    http://www.panasonic.com/sk/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky