INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Revlon RVDR5229E FRIZZ FIGHTER, sušič vlasov

     

    -21%

    zľava
    sušič/fén na vlasyZobraziť viac

    skladom 

    32,40 €
    (ušetrite 6,95€)
    25,45 €
    21,21 € bez DPH
    Kód tovaru

    341412

    PN kód

    RVDR5229E

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Revlon RVDR5229E FRIZZ FIGHTER

    Svetová legenda v oblasti krásy
    Americkú legendu v oblasti krásy, Revlon, milujú ženy na celom svete. Spoločnosť so sídlom v New Yorku robí zo žien „bohyne“ už od roku 1932. Na Revlon nedajú dopustiť ani ženské ikony, ktoré si ho zamilovali vďaka širokej škále kozmetických výrobkov a vlasovej techniky. Vstúpte aj vy do sveta produktov, ktoré vás skrášlia od hlavy až po päty a ukážte to najkrajšie z vás.

    Revolúcia v oblasti vlasovej techniky
    Každá sme iná, no neustále inovácie v oblasti vlasovej techniky umožňujú reagovať na aktuálne potreby žien po celom svete. Vyžehliť, natočiť, vysušiť, rozčesať či uzdraviť? Staňte sa aj vy súčasťou vlasovej revolúcie a doprajte svojim vlasom to najlepšie na trhu. S Revlonom to zvládnete ľavou zadnou!

    Krepovité a elektrizujúce vlasy sú odteraz minulosťou
    Účes ako zo salónu teraz zvládnete hravo aj samy. Fén na vlasy FRIZZ FIGHTER je tou najlepšou voľbou v boji proti krepovitým a elektrizujúcim vlasom. Dôvodom je ionizačná technológia, ktorá funguje na princípe záporných iónov zmenšujúcich kvapôčky vody. Vlasy sú tak rýchlejšie suché, poddajnejšie a nádherne lesklé.

    Dokonalý „parťák“ na cesty
    Fén na vlasy FRIZZ FIGHTER je vám k dispozícii všade, kde ho potrebujete. Skladacia rukoväť z neho robí praktického spoločníka nielen na cesty. Jednoducho otočte rukoväť do strany podľa toho, či ho práve používate alebo odkladáte.

    O generáciu rýchlejší fén
    Trojitá keramická mriežka v kombinácii s vysoko výkonným motorom dokáže vlasy vysušiť za oveľa kratší čas ako sme pri bežných fénoch zvyknutí. Vybrať si môžete z troch teplotných nastavení a dvoch rýchlostí. Samozrejmosťou je aj režim studenej vlny pre finálnu fixáciu účesu. Do rúk sa vám dostáva „silná zbraň“, ktorá je pripravená vysušiť vaše vlasy rýchlo, kedykoľvek a kdekoľvek.

    Užívajte si hodvábne hladké účesy vďaka rýchlo vysušujúcemu FRIZZ FIGHTER fénu na vlasy. Disponuje ionizačnou technológiou, ktorá pomáha udržiavať neutrálny náboj a zanecháva vlasy hladké, lesklé a s menším krepatením. Tri vrstvy keramického povrchu pomáhajú chrániť vlasy od nadmerného presušenia a zaisťujú rovnomerné rozloženie tepla, ktoré preniká vlasmi a vysušuje ich zvnútra von.

    - výkon 2200 W na rýchlejšie vysušenie
    - IONIZAČNÁ TECHNOLÓGIA - záporné ióny saturujú prúd vzduchu, čím sa zmenšuje veľkosť kvapiek vody a dochádza k rýchlejšiemu sušeniu. Vyhladzuje a zjemňuje vlasy a znižuje krepatenie a statiku.
    - trojitý keramický povrch
    - 3 teploty/2 rýchlosti a tlačidlo studeného vzduchu na úplné vysušenie a flexibilitu stylingu
    - skladacia rukoväť, ideálne na cestovanie a jednoduché skladovanie
    - koncentrátor na presné sušenie a styling
    - odnímateľný koncový kryt na jednoduché čistenie, ktoré predlžuje životnosť motora
    Stránky o produkte Revlon RVDR5229E FRIZZ FIGHTER:

    www.revlon.com/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky