INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Revlon RVST2211PE, žehlička na vlasy

    žehlička na vlasyZobraziť viac

    skladom 

    28,96 €
    24,13 € bez DPH
    Kód tovaru

    417219

    PN kód

    RVST 2211 PE

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Revlon RVST2211PE

    Svetová legenda v oblasti krásy

    Americkú legendu v oblasti krásy, REVLON, milujú ženy na celom svete. Spoločnosť so sídlom v New Yorku robí zo žien „bohyne“ už od roku 1932. Na REVLON nedajú dopustiť ani ženské ikony, ktoré si ho zamilovali vďaka širokej škále kozmetických výrobkov a vlasovej techniky. Vstúpte aj vy do sveta produktov, ktoré vás skrášlia od hlavy až po päty a ukážte to najkrajšie z vás.

    Špeciálna ingrediencia pre výživu vašich vlasov

    Nový rad vlasovej techniky Revlon SmoothStay prináša vysoko efektívne spojenie nástroja a kokosového oleja. Pýtate sa, ako to funguje? Princíp je veľmi jednoduchý a výsledky sú dokonalé! Aktívna časť nástroja sa skladá z troch vrstiev:

    • Keramická vrstva: Nekovová, anorganická vrstva, ktorá produkuje záporné ióny. Rýchlo se zahrieva a rovnomerne distribuuje teplo.
    • Turmalínová vrstva: Kryštalický minerál, ktorý je nanesený na povrch platničiek. Turmalín zahrievaním uvoľňuje ióny (iónová technológia).
    • Vrstva napustená kokosovým olejom: Určité množstvo suchého kokosového oleja se pridáva do zmesi farieb (tj. zložka barvy). Benefity kokosového oleja sa tak naplno prejavia po jeho nahriatí.

    Kokosová vychytávka doplnená o ionizačnú funkciu

    Zahrievaním turmalínová vrstva platničiek uvoľňuje ióny, vďaka čomu dochádza k výraznej redukcii krepovitosti vlasov. Záporné ióny umožňujú za krátku chvíľu upraviť krepovité a elektrizujúce vlasy. Spolu s kokosovou technológiou tvoria dokonalé duo, ktoré budú vaše vlasy určite milovať.

    Objavte technológiu SmoothStay™ Heat Sensing

    Nerovnomerné žehlenie a meniaci sa teplotný rozsah počas jedného žehlenia je s touto technológiou konečne minulosťou. S technológiou SmoothStay™ sa môžete spoľahnúť na to, že teplota, ktorú si nastavíte ostane stabilná a rovnomerne rozložená na platničkách počas celej doby používania. Vlasy tak vyžehlíte rýchlejšie a s menším teplotným zaťažením.

    Žehlička na vlasy Revlon RVST2211PE SmoothStay Coconut Oil je navrhnutá pre pohodlné a všestranné použite

    So žehličkou Revlon RVST2211PE SmoothStay môžete pokojne experimentovať. Vďaka zaoblenému tvaru plávajúcich platničiek vytvoríte okrem rovného účesu aj nádherné vlny a vďaka nastaviteľným teplotám od 80°C do 235°C vám účes vydrží tak dlho, ako potrebujete. Vychytávkou je aj automatické vypnutie po hodine nečinnosti, uzamknutie platničiek či duálne napájanie. A ako bonus vám pri cestovaní poslúži praktické puzdro.

    Špecifikácia:

    • Keramicko-turmalínová iónová technológia s kokosovým olejom
    • Pre väčší lesk a dlhšie trvajúce hladšie výsledky
    • Trojitý 25 mm povrch dosky:

    Keramická vrstva
    Turmalínová vrstva
    Vrstva napustená kokosovým olejom

    • Zaoblené plávajúce doštičky: pre hladký sklz a voľné vlny
    • 10 LED nastavení teploty: Od 80 °C do 235 °C
    • Technológia Smoothstay Heat Sensing: udržuje rovnomerné teplo pre rýchlejší styling
    • Duálne napätie: ideálne na cesty

    Stránky o produkte Revlon RVST2211PE:

    www.revlon.com/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky