INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Revopoint Range 3D Scanner - Premium Package

    premiový a rýchly 3D skener na bleskurýchle použitie v interiéri aj exteriéri
    3D skener, pripravený na okamžité použitie, vysoká presnosť, veľká skenovacia plocha, rôzne režimy skenovania, príslušenstvo v balení, USB a WiFi pripojenieZobraziť viac

    skladom 

    1 180,00 €
    983,33 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 68 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    406954

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Revopoint Range 3D Scanner - Premium Package

    Vitajte vo svete cenovo dostupného a presného 3D skenovania veľkých objektov. Výkonný infračervený projektor radu RANGE ponúka vzdialenosť skenovania až 800 mm pri zachovaní pôsobivej presnosti jednotlivých snímok až 0,1 mm. Robí z RANGE výkonný nástroj na skenovanie veľkých objektov, ako sú autá, nábytok a priemyselné diely. Dokonca umožňuje skenovanie osoby iba jedným skenovaním.
     


    Kľúčové vlastnosti:
    • Pracovná vzdialenosť 300-800 mm
    • Presnosť jedného rámu až 0,1 mm
    • Rozsah jedného snímania 360 mm x 650 mm @ 600 mm
    • RGB kamera

    RANGE 3D skener – veľké skeny, veľké detaily

    Vitajte vo svete cenovo dostupného a presného 3D skenovania veľkých objektov. Výkonný infračervený projektor radu RANGE ponúka vzdialenosť skenovania až 800 mm pri zachovaní pôsobivej presnosti jednotlivých snímok až 0,1 mm. Robí z RANGE výkonný nástroj na skenovanie veľkých objektov, ako sú autá, nábytok a priemyselné diely. Dokonca umožňuje skenovanie osoby iba jedným skenovaním.

    Veľká oblasť skenovania

    Vďaka jedinému snímaciemu rozsahu 360 mm x 650 mm @ 600 mm skenovanie áut, nábytku, ľudí a mnohých ďalších veľkých objektov nebolo nikdy dostupnejšie.
     

    Presné merania

    Či už ide o reverzné inžinierstvo, kontrolu kvality alebo dizajn, presnosť jedného rámu RANGE 0,1 mm poskytuje spoľahlivo presné modely.

    Rýchle plynulé skenovanie

    S rýchlosťou skenovania až 18 snímok za sekundu môžete počas skenovania posúvať ROZSAH prirodzene a plynulo. A integrácia samostatne vyvinutého čipu a nových pokročilých algoritmov umožňuje ešte hladšie zošívanie rámčekov pre vyššiu efektivitu skenovania.
     

    Presné 3D modely

    S presnosťou jedného snímky až 0,1 mm a vzdialenosťou bodov až 0,3 mm, nové duálne IR kamery radu RANGE s asférickými šošovkami redukujú aberácie obrazu a zaisťujú, že mikroštruktúrované infračervené svetlo rovnomerne dopadá na snímače.

    Všestranné skenovanie

    Vychutnajte si úplnú slobodu ručného skenovania s rukoväťou Power Bank, ktorá napája RANGE až na 2 hodiny. A s odnímateľným statívom môže RANGE hladko prepínať medzi otočným skenerom alebo plne prenosným ručným skenerom pripraveným na vonkajšie skenovanie.

    Je to farebný svet

    Kamera RGB od RANGE zachytáva farbu objektu počas skenovania a je pripravená na zlúčenie s 3D modelom po zosieťovaní údajov na vytvorenie presných plne farebných, takmer realistických 3D modelov.

    Efektívne modelovanie áut

    Vytváranie vlastných alebo náhradných dielov pre automobily si zvyčajne vyžaduje časovo náročné manuálne merania a modelovanie, aby sa vyrobili kusy, ktoré sa hodia. Ale s RANGE môžete rýchlo zachytiť presné 3D modely pripravené pre CAD aj pri skenovaní komplikovaných geometrických povrchov.

    Od hlavy po päty za menej ako 2 minúty

    Zjednodušte si vytváranie 3D modelov celého tela pre videohry, módny dizajn, AR a VR aplikácie s celým skenovaním za menej ako dve minúty. 3D tlač takmer živého miniatúrneho modelu pre jedinečný darček alebo tortu na svadobnú tortu. A s pomocou veľkého gramofónu to zvládnete ešte rýchlejšie.
     

    Otočná skenovacia podložka

    Jeho robustná konštrukcia podporuje maximálne zaťaženie 200 kg a výkonný motor (dimenzovaný na 3 000 hodín otáčania) udržuje otáčanie gramofónu plynulo aj pri maximálnej hmotnosti a rýchlosti (35-90 sekúnd na otáčku). Upravte jeho rýchlosť a rotáciu za chodu pomocou diaľkového ovládača alebo aplikácie.

    Revo Scan

    Pre voľné mobilné skenovanie môžete svoj telefón alebo tablet rýchlo pripojiť k RANGE pomocou aplikácie Revo Scan na vašom zariadení so systémom Android alebo iOS. Po dokončení skenovania môžete svoje modely alebo projekty rýchlo exportovať do počítačovej verzie programu Revo Scan na následné spracovanie.
     

    Prémiový balík obsauje:

    • 1×Rangový 3D skener
    • 1× držiak na telefón
    • 1× súpravy na rýchle nastavenie
    • 1× adaptér typu C
    • 1× USB kábel(Micro-B až Micro C)
    • 1× Certifikát o kontrole
    • 1x Power Bank
    • 1× Statív
    • 1× mobilný kábel 2 v 1
    • 1× veľkú otočnú podložku

    Technické parametre

    Výstupné formáty: PLY, OBJ a STL
    Technológia: Duálny fotoaparát, Infračervené svetlo
    Bodová vzdialenosť/rozlíšenie: 0,3 mm
    Jednorámová presnosť´: až 0,1 mm
    Skenovacie prostredie: interiér a exteriér
    Rozsah jedného záberu: 360 mm x 650 mm x 600 mm
    Pracovná vzdialenosť: 300 - 800 mm
    Hmotnosť skenera: 210 g
    Minimálny objem skenovania: 50 mm x 50 mm x 50 mm
    Rýchlosť skenovania: 12 fps – 18 fps
    Režimy pripojenia: USB 3.0 a Wi-Fi 5.1, Bluetooth 4.1
    Režimy zarovnania: Funkcia/značka
    Farebné skenovanie: áno
    Zdroj svetla: Infračervené svetlo triedy 1
     
    Stránky o produkte Revopoint Range 3D Scanner - Premium Package:

    www.revopoint3d.com/range/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Viktor, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky