INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Roidmi EVE Plus, robotický vysávač s mopom, biely

    Roidmi EVE Plus, robotický vysávač s mopom, biely
     
    samovyprázdňovacia stanicu na odpad, sací tlaku až 2700 Pa, batéria s výdržou až 250 m2
    vysávač, farba biela, objem 0,3 l, hlučnosť 65 dB, HEPA filterZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    389199

    PN kód

    VC-XROI-EVEPLUS-RVM-WHI

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre Roidmi EVE Plus

    Popis produktu

    Roidmi EVE Plus

    Roidmi EVE Plus ponúka okrem funkcie mopu aj samovyprazdňovaciu stanicu na odpad. Vďaka sofistikovanej laserovej navigácii a saciemu tlaku až 2700 Pa si poradí s upratovaním celého množstva povrchov vrátane tvrdých podláh a kobercov. Vysokokapacitná 5200 mAh Li-Ion batéria vystačí na upratovanie až 250 m2. V prípade, že Roidmi EVE Plus nezvládne upratať celý priestor, tak si sám zájde načerpať energiu do nabíjacej stanice a následne bude pokračovať presne tam, kde s upratovaním prestal. Vysávač môžete ovládať z mobilného telefónu, kde si možno nastaviť napr. časový rozvrh vysávania, pomenovať miestnosti alebo nastaviť upratovacie zóny.

    Vysoká sacia sila a dlhá výdrž

    Roidmi EVE Plus je vybavený digitálnym bezuhlíkovým jednosmerným BLDC motorom, ktorý je oproti bežným motorom tichší, spoľahlivejší a energeticky úspornejší a má dlhšiu životnosť. Sacia sila takéhoto motora je až 2700 Pa, čo stačí na upratovanie prachu, vlasov a ďalších nečistôt.

    Batéria s kapacitou 5200 mAh a inteligentný systém riadenia batérie BMS znamená, že vysávač Roidmi Eve Plus môže pracovať až 250 minút. Tento dlhý čas prevádzky vám umožní vyčistiť až 250 m2 plochy na jedno nabitie. Vybitá batéria? Žiadny problém! Vysávač nájde nabíjaciu stanicu a po obnovení energie sa vráti na miesto, kde prestal pracovať.

    Funkcia mopovania

    Roidmi EVE Plus zvládne vysávanie a mokré umývanie zároveň. Vysávač disponuje nádobkou na vodu s objemom 250 ml a elektronicky riadeným čerpadlom, v prípade ktorého si možno nastaviť až 3 úrovne prietoku vody.
    Systém dávkovania zaručuje presné a rovnomerné dávkovanie vody na mopovaciu textíliu. Nemusíte mať strach, že by na podlahe zostávali škvrny od vody. Uistite sa však, že pred prvým použitím naplníte zásobník vodou a navlhčíte utierku.

    Pokročilé mapovanie

    Pokročilý navigačný systém a laser LDS 4. generácie rýchlo naskenuje celý váš domov a automaticky vytvorí mapu pomocou algoritmu SLAM, a to so 40 % väčšou presnosťou ako predchádzajúca generácia. Ak máte dvojposchodový dom, zariadenie vytvorí samostatnú mapu pre každé poschodie a automaticky zistí v akom priestore sa nachádza. Okrem toho sa vďaka špeciálnym senzorom vyhýba prekážkam a vchádza len do prekážok, ktoré sú nižšie ako 2 cm. Štíhla konštrukcia medzitým umožňuje vysávaču Xiaomi Roidmi Eve Plus dôkladne vyčistiť priestory pod nábytkom.

    Automatické vyprázdnenie

    Nabíjacia stanica Roidmi EVE Plus vám poslúži nielen na nabíjanie robota, ale aj na automatické vysypávanie zberného koša do objemného 3 l odpadového vrecka vnútri stanice. Jednorázové vrecko na nečistoty vnútri stanice pojme až desiatky zberných košov robota. Jeho praktické vyhotovenie znemožňuje únik prachu a nečistôt späť do okolia. Na zaplnenie odpadového vrecka vás upozorní mobilná aplikácia.

    Ovládanie cez mobilnú aplikáciu

    Vďaka aplikácii Mi Home si môžete naplánovať, kedy a ako často bude váš robotický pomocník vysávať, prípadne mu jednorázovo pokyn na vysávanie zadať, hoci už budete napríklad v práci. Ďalej môžete ovládať sací výkon a prezrieť si trasu, ktorú vysávač počas práce prešiel, alebo nastaviť zakázané zóny upratovania a pomenovať miestnosti podľa vašich predstáv.

    Technické parametre

    Model: Roidmi EVE Plus
    Farba: biela
    Batéria: Li-ion
    Max. plocha pokrytia: 250 m2
    Kapacita batérie: 5200 mAh
    Hlučnosť: cca 65 dB
    Rozmery: 35 x 35 x 9,8 cm
    Hmotnosť: robot 3,6 kg, stanica 2,7 kg
    Čas prevádzky: až 180 minút
    Možnosť mopovania: áno
    Zásobník na vodu: áno
    Objem odpadovej nádoby: 300 ml
    Objem zásobníka na vodu: 250 ml
    Filtrácia: HEPA type filter
    Podporované typy povrchov: všetky
    Načasovanie upratovania: áno
    Zone cleaning: áno
    Wi-Fi: áno
    Ovládanie cez telefón: áno
    Názov aplikácie: Mi Home – Android / iOS

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Farba

    biela

    Vnútorný objem

    Celkový vnútorný objem v litroch
    0,3 l

    Hlučnosť

    úroveň produkovaného hluku v decibeloch
    65 dB

    Filter

    HEPA

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky