INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    uClan DENYS H.265 PRO COMBO PLUS EU

    uClan DENYS H.265 PRO COMBO PLUS EU

    Akcia

    -8%

    zľava
    combo satelitný, terestriálny/káblový, IPTV multimediálny prijímač v jednom
    satelitný prijímač, Full HD (1920x1080), DVB-C, DVB-S2 1x, DVB-T2 (H.265/HEVC), HDMI, SCART pomocou A/V redukcie, LAN RJ45, USB port, po doplnení WiFi USBZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    64,90 €
    (ušetrite 4,99€)
    59,90 €
    49,92 € bez DPH
    Kód tovaru

    364841

    Výrobca
    Porovnať

    Alternatívy pre uClan DENYS H.265 PRO COMBO PLUS EU

    Popis produktu

    uClan DENYS H.265 PRO COMBO PLUS EU

    uCLAN DENYS H.265 PRO COMBO PLUS EU nie je iba jednoduchý combo prijímač, ide o prístroj s prepracovaným softvérom, ktorý má výbornú podporu od výrobcu. Ide o kombináciu combo prijímača (satelitný tuner + hybridný terestriálny/káblový tuner), IPTV prehrávača a multimediálneho prehrávača v jednom, ktorého hlavným prednosťami je podpora príjmu v normách T2-MI a MULTISTREAM, bez potreby zadávania vstupných parametrov a HARDVÉROVÝ BLINDSCAN.

    DENYS H.265 PRO COMBO+ EU je európskou verziou vo svete už legendárneho modelu Denys H.265 PRO COMBO, avšak tento model je ešte novšej generácie, znamienko "+" za názvom naznačuje pridanú hodnotu a to v podpore zvukového formátu Dolby Digital Plus (DD+).

    Rovnako ako Denys H.265 PRO COMBO, aj tento model ponúka všetky vlastnosti, pre ktoré si ho obľúbili už desaťtisíce užívateľov.

    Kľúčové vlastnosti:
    • H.265 / MPEG4 - HD / SD, multistreamový tuner DVB-S2
    • H.265 / MPEG4 - HD / SD, hybridný tuner DVB-T2/C
    • podpora príjmu multistream Root, Gold, (PLP, PLS) T2MI bez potreby zadávania parametrov
    • hardvérová podpora BlindScan (Low-search) s podporou Low Symbol Rate
    • hardvérová podpora BlindScan aj pre DVB-C
    • IPTV v pamäti a aj z externých serverov
    • fastscan pre Skylink, freeSAT a ďalších zahraničných operátorov
    • OTT
    • podpora portálov Stalker
    • Xtream IPTV
    •  .m3u, YouTube, *** Tube
    • 2 x port USB 2.0
    • 4-miestny 7-segmentový displej
    • podpora settingu E2 (Enigma2)
    • podpora kanálových picons
    • EPG v IPTV (súvisiace s názvom kanála)
    • Operačný systém Linux
    • prístup k WebIF a FTP
    • čítačka kariet Conax s plným OSCAM
    • nahrávanie a časový posun (iba s USB Flash/HDD)
    • sieť 10 / 100Mbit LAN
    • podpora WiFi (WiFi) + 3 GB podpora cez USB port
    • podpora prehrávača DLNA
    • podpora Unicable
    • podpora DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 a USALS
    • EPG - elektronický programový sprievodca
    • používateľské rozhranie OSD s vysokým rozlíšením
    • 4x programovateľné tlačidlá na diaľkovom ovládači
    • podpora titulkov a teletextu (teletext)
    • 0,5 W pohotovostný režim
    • rozmery (DxŠxV) 120 mm x 80 mm x 25 mm
    • hmotnosť produktu: 0.5 kg

    Jedinečnosť tohto modelu spočíva v jeho vysokej funkčnosti, pokiaľ ide o konfiguráciu a multimediálne schopnosti. Dôležitým rysom je jeho operačný systém, postavený na systéme MINI-LINUX. Vďaka tomu je realizovaný stabilný a plynulý chod prijímača, podpora emulátorov a pluginov. Okrem toho budú používatelia príjemne prekvapení rýchlosťou a svižnosťou jeho práce, výnimočnou šťavnatosťou a kontrastom obrazu aj na veľkých obrazovkách, pre ktorý je k dispozícii výkonný procesor s podporou moderného formátu kompresie videa H.265 HEVC.

    Ďalšou dôležitou výhodou je jedinečné užívateľské rozhranie, vďaka ktorému sa samotné ovládanie satelitného HD tunera stáva potešením, pretože aj v rozhraní sa používa vysokokvalitný obraz s rozlíšením 1080 pixelov s podporou True Color a samotné menu je veľmi jednoduché a jasné. Z dôvodu premyslenosti a pohodlia rozhrania nevzniknú zbytočné problémy s nastavením portálov IPTV, alebo Stalker , so streamovaním videa zo siete (napríklad z YouTube ), sťahovaním aplikácií a aktualizáciou softvéru.

    Existuje niekoľko spôsobov, ako použiť tento jedinečný prijímač:
    • IPTV prehrávač s multimediálnym centrom pre kino zážitky - pripojeným iba k internetu a Vášmu televízoru
    • satelitný a terestriálny, alebo káblový prijímač s multimediálnym centrom pre kino zážitky – pripojeným k anténe a Vášmu televízoru
    • Media Harvester, čiže IPTV prijímač s Cinema & Multimedia Center + SAT prijímač s inteligentnými funkciami - Pripojenie na internet, antény a TV
       
    K internetu ho môžete pripojiť káblom priamo do Vášho routeru pomocou zabudovaného ethernet portu, prípadne aj bezdrôtovo cez Wifi, je však v takom prípade nutné dokúpiť kompatibilný USB Wifi adaptér (nájdete v Súvisiacich produktoch).

    Diváci si po pripojení na internet v plnej miere môžu vychutnávať multimediálne vymoženosti, ako napríklad Cinema portály, zoznamy IPTV v pamäti, IPTV s autoupdate .m3u playlistov, middleware portály Stalker, XTREAM IPTV, YouTube, erotický *** Tube, Internetové rádiá a ďalšie skvelé funkcie. S najnovším softvérom má k dispozícii jedinečnú video knižnicu , aplikáciu Video Club - CINEMA, ktorá vám umožňuje prezerať si množstvo zahraničných filmov, seriálov a ďalších videí.

    Ďalším skvelým spôsobom ako ho využiť, je používanie Denysu ako klientského prijímača v druhej izbe. Pre takéto fungovanie stačí vlastniť doma už jeden linuxový satelitný prijímač s Enigma 2, ideálne dvojtunerový.

    Pomocou funkcie E2TV v prijímači Denys, stačí v E2TV nastaveniach zadať IP adresu Vášho satelitného prijímača a Denys si automaticky načíta zoznam staníc z Vášho satelitného prijímača a máte hotovo - môžete pozerať. Funguje to na princípe streamovania, čiže Denys nemusí byť napojený na satelitnú parabolu, stačí že je napojený na Vašu domácu sieť.

    Vlastný aktualizačný server
    Po pripojení Denysu na internet si môžete kedykoľvek užívať možnosť online aktualizácie softvéru, settingu (zoznamu staníc), softcamov (pluginov pre čítačku kariet), či IPTV staníc, alebo internetových rádií. Pohodlne a jednoducho na pár klikov. Viac o tejto skvelej funkcii čítajte tu.

    Aj pre najnáročnejších lovcov satelitov
    Disponuje veľmi silnými tunermi a hardvérovým blindscanom (skenovanie celej družice, alebo káblového rozvodu na slepo), čo mu dáva naozaj široké možnosti príjmu z akejkoľvek družice, či vysielača, ktoré máte možnosť prijímať.

    Satelitný tuner podporuje normy DVB-S a DVB-S2 vo FullHD, aj s podporou kódeku H.265 HEVC. Podporuje pripojenie cez klasické LNB, alebo pre viac družíc cez protokoly Diseqc, nechýba podpora pre motorické ovládanie paraboly USALS. Ak plánujete jednokáblový rozvod pomocou technológie Unicable, prijímač s tým nemá problém, dokonca podporuje aj novú generáciu tejto technológie - Unicable II.

    Prednosťou prístroja je podpora prijímania programov v režime multistream (MIS), ktorý sa používa na niektorých družiciach na distribúciu signálov programov na pozemných vysielačoch, alebo v káblových rozvodoch. Programy sú cez satelit šírené v rovnakej podobe, aké sú k dispozícii domácnostiam na klasickú pozemnú anténu. Takže tieto bezplatné programy sú šírené vo viacerých verziách FTA. Programy vo viacnásobnom multiplexe sa nachádzajú súčasne na satelitoch 45 ° E, 13 ° E, 10 ° E, 9 ° E, 4,8 ° E, 5 ° W, 12,5 ° W a 30 ° W. Tuner má podporu aj pre T2-MI multistream príjem.

    Hybridný tuner je určený pre pozemné vysielanie DVB-T a DVB-T2, alebo pre káblové vysielanie DVB-C. Samozrejmosťou je takisto podpora nového kódeku H.265 HEVC. Tuner sa vyznačuje vysokou stabilitou príjmu.

    Zabudovanú má jednu programovateľnú čítačku kariet Conax, s podporou DENCAM a OSCAM.

    Podporuje zoznamy satelitných kanálov z operačného systému Enigma 2, takže zoznam z Enigmy si môžete nahrať do prijímača napr. prostredníctvom programu DreamEdit, alebo jednoducho stiahnuť z internetu pomocou samotného prijímača.

    Prijímač umožňuje jeden program nahrávať a zároveň ďalší, na tom istom TP, pozerať. Nahrávky sú nekódované, čiže je ich možné prehrávať aj na inom zariadení, napr. v PC. Pre funkcie PVR je nutné k prijímaču pripojiť externé USB nahrávacie zariadenie ako USB HDD, alebo USB Flash.

    Jednoduchosť a univerzálnosť použitia
    uCLAN DENYS H.265 PRO COMBO PLUS EU je funkčný, rýchly, spoľahlivý, a čo je najdôležitejšie, aj cenovo lacný prijímač pre príjem DVB-S/S2/T/T2/C vysielania + IPTV staníc, s funkciami Multimediálneho Centra, ktorý beží na operačnom systéme Linux OS, so všetkými obľúbenými aplikáciami IPTV.

    Softvér a užívateľské prostredie je maximalizované pre jednoduché použitie, nie je preťažené zbytočnými funkciami a používa malé množstvo všetkého populárneho zo sveta multimédií - portály Stalker, playlisty m3u (ako aj tzv. autoget m3u playlistu z internetu), ako aj XTREAM IPTV, OTT, YouTube, internetové rádiá a ďalšie.

    Pokiaľ ide o vzhľad, ide o rozmerovo mierne väčší model ako uClan DENYS H.265 EU, takisto so štvormiestnym displejom na prednom paneli. Zariadenie je však stále malé, rozmery sú iba 13 cm x 3 cm x 11 cm. Vďaka tejto špeciálnej vlastnosti je Denys H.265 PRO COMBO+ EU vhodný na montáž na stenu, za televízor, do polici, alebo na iné skryté miesto, vďaka externému infračervenému čidlu a montážnej lište, ktoré nájdete v balení. Okrem toho je zariadenie ideálne aj na cestovanie, alebo kempovanie, pretože má externý 12V zdroj. Samozrejme ho môžete umiestniť aj na viditeľné miesto, bez použitia externého IR čidla, a aj tak zostane pútavým.

    Konektivita je široká, z konektorov je k dispozícii anténny vstup pre pripojenie LNB a antény, konektor Ethernet, digitálny výstup HDMI, digitálny zvukový výstup, AV výstup (jack kábel), LED / IR pre externý IR snímač, servisný port RS 232, zásuvka pre 12 V napájanie, dva USB konektory, ktoré akceptujú, rôzne USB disky a Wi-Fi adaptéry , 3G modemy.

    Samozrejmosťou je komfortné diaľkové ovládanie, ktoré je v ruke veľmi pohodlné, ale jeho hlavným „trikom“ sú programovateľné tlačidlá, pre ktoré môžete opraviť priamy prechod na svoje obľúbené aplikácie, napríklad pre WebTV, Stalker, alebo iné bežne používané funkcie.

    Denys podporuje aj nastavenie bootovania do konkrétnej časti jeho systému, takže si môžete nastaviť aby po zapnutí spustil IPTV, alebo satelitné, či DVB-T2/C vysielanie, alebo inú aplikáciu. Má dva standby režimy – Fake a Real a možnosť automatického vypnutia pri nečinnosti.

    Upgrade firmvéru sa vykonáva priamo z menu prístroja, buď cez USB, alebo z internetu. Po naštartovaní systému sa prijímač automaticky pripojí k aktualizačnému serveru a skontroluje nový softvér. Ak aktualizačný server uClanu obsahuje nový softvér, používateľ dostane upozornenie s návrhom na inováciu, ktorý vám umožní okamžite a ľahko upgradovať systém na novú verziu aj neskúsených používateľov. Firmvér obsahuje univerzálny emulátor kľúčov, k dispozícii je konfigurácia prostredníctvom WEB rozhrania z počítača.

    Pomocou zabudovaného mediaplayeru si môžete prezerať multimediálny obsah z Vašich USB zariadení, pripojených k prijímaču, ako aj prehrávať súbory z miestnej siete LAN (napr. zo vzdialeného počítača, sieťového HDD, či NAS) pomocou protokolu Samba, alebo prostredníctvom DLNA, pomocou ktorého môžete streamovať vysielanie staníc do Android zariadení, alebo do PC.

    Konektivita

    Predný panel
    • 4-miestny 7-segmentový displej
    • LED displej (červený / zelený)
    • IR senzor (infračervený prijímač)

    Zadný panel
    • H.265 HD DVB-S2 vstup LNB tunera
    • H.265 HD DVB-T2/C vstup hybrindého tunera
    • sieťové pripojenie 10 / 100Mbit
    • Výstup HDMI
    • Digitálny zvukový výstup
    • AV - audio video jack - pripojenie k RCA
    • Napájanie DC-12V
    • RS232 servisný konektor

    Bočné panely
    • Pripojenie LED / IR (externý displej alebo infračervený prijímač)
    • 2 porty USB 2.0
    • Recovery tlačidlo

    Obsah balenia
    • prijímač uCLan DENYS H.265 Pro Combo+ EU
    • napájací zdroj 12V 1,5A
    • diaľkové ovládanie
    • externé IR čidlo pre dialkový ovládač
    • obojstranná nálepka 3M pre IR čidlo
    • montážna lišta pre montáž na stenu
    • kábel HDMI

    Prijímač nemá certifikovaný dekodér, naša firma negarantuje funkčnosť v čítačke prijímača u dekódovacích kariet, ktoré používajú iný systém než Conax.
     
    Stránky o produkte uClan DENYS H.265 PRO COMBO PLUS EU:

    uclan.sk/denys-h-265-pro-combo-eu/

    Parametre

    Televizory, Audio, Video

    Výrobca TV, SAT

    uClan

    Rozlišenie

    1920x1080

    Tuner

    DVB-C
    DVB-S2 1x
    DVB-T2 (H.265/HEVC)

    HDMI

    Áno

    SCART

    Áno, pomocou A/V redukcie

    LAN RJ45

    Áno

    USB

    Áno

    WiFi

    po doplnení WiFi USB

    CI/CI+ slot

    nie

    Možnosť uchytenia za TV

    Áno

    Záznam na

    externý HDD, USB

    UNI čítačka kariet

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky