INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    DJI Mavic 2 Pro + DJI Smart Controller

    DJI Mavic 2 Pro + DJI Smart Controller

    Vypredané

    + darček

    dron osadený špičkovým objektívom Hasselblad
    dron, kvadroptéra, kamera, 26min a viac, podpora pamäťovej karty, GPSZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    332619

    PN kód

    DJIM0258CS

    Výrobca
    DJI
    Záruka
    24 mesiacov
     

    Popis produktu

    DJI Mavic 2 Pro + DJI Smart Controller

    DJI Mavic 2 Pro je najnovší kompaktný dron s kamerou HASSELBLAD L1D-20C s 1" CMOS čipom a objektívom 24mm, ktorý umožňuje fotografovať v rozlíšení 20 Mpix a nahrávať vo 4K (30fps).

     

    Mavic 2 Pro s Kamerou Hasselblad

    Fotoaparáty Hasselblad, vyrábané vo Švédsku, sú svetovo preslávené vďaka ikonické a ergonomickej konštrukcii, nekompromisný obrazovej kvalite a vďaka Švédskemu remeslu. Od roku 1941 fotoaparáty Hasselblad zachytili rad ikonických fotografií - vrátane prvého pristátia na Mesiaci.

    Po dvoch rokoch neúnavného spoločného vývoja s Hasselblad prichádza Mavic 2 Pro sa úplne novou kamerou Hasselblad L1D-20c. Kamera L1D-20C je vybavená unikátnou technológiou Hasselblad Natural Color Solution (HNCS), (pozn.5) ktorá užívateľovi umožňuje zachytiť 20-megapixelové fotografie s ohromujúcou farebnou vernosťou.

    1-palcový CMOS snímač

    Úplne nový 1-palcový CMOS snímač disponuje oproti pôvodnému Mavic Pro štyrikrát väčšou efektívnou plochou snímača. Veľký snímač zároveň zvyšuje obrazovú kvalitu za zhoršených svetelných podmienok a disponuje vyšším rozsahom ISO, max ISO bolo navýšené z 3200 na 12800.

    10-BIT DLOG-M farebný profil

    Mavic 2 Pro podporuje 10-bit Dlog-M farebný profil s vyšším dynamickým rozsahom pre väčšiu flexibilitu pri postprodukcii. Systém rozoznáva rekordný 1 miliardu farieb (oproti 16 miliónom farieb zachytených tradičnými 8-bitovými profily) a uchováva viac detailov vo svetlách a tieňoch. Teraz môžete zachytiť aj tie najjemnejšie prechody počas východu či západu slnka, zároveň máte väčší priestor pri postprodukcii.

    HDR video

    Vďaka podpore 4K 10-bit HDR možno Mavic 2 Pre zapojiť pomocou HLG k 4K TV a okamžite prehrávať záznam so správnymi farebnými tónmi. Jasnejšie svetla a vyšší kontrast sú vlastnosti HDR, ktoré ho robia tak príťažlivým.

    Nastaviteľná clona

    Upraviteľná clona v rozsahu od f/2.8 do f/11 podáva špičkovú obrazovú kvalitu za dobrých aj znížených svetelných podmienok. Počas natáčania za znížených svetelných podmienok nastavte clonu na f/2.8 tak, aby na snímač dopadalo viac svetla, a mohli ste tak zachytiť jasné a čisté fotografie. Pri natáčaní za dobrých svetelných podmienok nastavte clonu na f/11 tak, aby ste znížili rýchlosť uzávierky a mohli natáčať plynulá videa.

    Expresívnejšie stredne dlhé zábery

    48mm teleobjektív oproti 24mm širokouhlému objektívu komprimuje perspektívu a zdôrazňuje efekt paralaxy pre dosiahnutie filmového vzhľadu. (Pozn. 4) Teraz sa otvára úplne nový svet leteckej fotografie, ktorý ponúka ešte veľkolepejšie a filmovejší zábery.

    KAMEROVÝ SYSTÉM - NATÁČAJTE AKO PROFESIONÁL

    Obe kamery Mavica 2 využívajú najnovšiu technológiu 3-osé stabilizácia DJI, (pozn. 4) ktorá zabezpečuje plynulé, stabilné zábery takmer za akýchkoľvek podmienok.

    Hyperlapse

    Rozlúčte sa komplikovanou postprodukciou. S funkciou Hyperlapse lietadlo automaticky natáča a postprodukuje stabilné letecké zábery a umožňuje vám tak vytvárať profesionálne časozberné videá, ktoré môžete okamžite zdieľať na sociálnych sieťach, všetko pomocou jednoduchého stlačenia tlačidla. Letovú trasu si uložte v Task Libar (knižnica úloh) (pozn. 7), Mavic 2 po nej môže letieť kedykoľvek budete chcieť. Fotografie je možné súčasne ukladať vo formátoch JPEG a RAW, máte tak viac priestoru pre postprodukciu.

    Hyperlight

    Rozjasnite svoj svet s funkciou Hyperlight, ktorá vylepšuje fotografie zhotovené za znížených svetelných podmienok a zároveň výrazne znižuje šum.

    KODEK H.265 pre vyššiu kvalitu obrazu

    Obe verzie natáča 4K video s vyšším dátovým tokom pomocou pokročilej kompresie H.265. (Pozn. 8) Videá kódovaná v H.265 / HEVC tak zachytávajú o 50% viac informácií ako videá kódované v H.264 / AVC, videá tak majú vyššiu kvalitu a zachovávajú viac detailov.

    OCUSYNC 2.0 systém prenosu videa

    Výkon technológie prenosu videa OcuSync 2.0 je výrazne navýšený vďaka zlepšeniu prenosové vzdialenosti, kvality videa a vďaka ochrane proti rušeniu a ponúka vám tak nevídanú kontrolu.

    Vznášajte sa s jasným výhľadom

    Úplne nový OcuSync 2.0 poskytuje 1080p video prenos až na neuveriteľných osem kilometrov (pozn. 1), umožňuje vám tak lietať ďalej bez obmedzenia. Editujte a nahrávajte Full HD videá na sociálne siete priamo z cache. Pôvodné súbory urobené za letu možno automaticky uložiť na vaše mobilné zariadenie bez potreby manuálneho sťahovania.

    2.4 až 5.8 Ghz

    Mavic Pre spolieha na prenos na frekvencii 2.4 GHz; frekvenciu bežne zarušenom celým radom bezdrôtových zariadení. Mavic 2 je však vďaka automatickému prepínanie medzi pásmami 2.4 GHz a 5.8 GHz schopný vysielať ten najkvalitnejší signál - nevyhnutná funkcia pre let v prostredí s vysokým zarušením. (Pozn. 9)

    RÝCHLE SŤAHOVANIE

    OcuSync 2.0 ponúka teoretickú rýchlosť sťahovania až 40 Mbps a minimálne oneskorenie 120 ms, prenos videa je tak plynulejší a zážitok z pilotáže je celkovo lepší.

    LETOVÁ BEZPEČNOSŤ

    • Výkonný, ale bezpečný:
      Po nespočetných hodín vývoja a testovania bol Mavic 2 optimálne prestavaný a dosahuje tak vyššej rýchlosti, nižšej spotreby a hluku. Tieto jemné ale významné úpravy spoločne so systémom FlightAutonomy zaručujú plynulejší a tichší rokov s vyššou bezpečnosťou.

    • Rýchlejší: 72 kmh max. rýchlosť (pozn.10)
      Prepracované telo lietadla disponuje vylepšenou aerodynamikou. Činiteľ odporu Mavica 2 je pri plnej rýchlosti o 19% nižšia ako u Mavica Pro.
    • Dlhšie: 31-min max. letový čas
      Dlhší letový čas ponúka viac kreatívnych možností.
    • Tichšie: tichá konštrukcia
      Sínusové FOC pohonné regulátory a tiché vrtule neuveriteľne stíši váš let a zbaví vás obáv z vyrušenie vášho okolia.

    VŠESMEROVÉ VNÍMANIE PREKÁŽOK

    Systém FlightAutonomy bol vylepšený a teraz zahŕňa všesmerové vnímanie prekážok. Prvýkrát sa tak na Drone DJI vyskytujú prekážková čidla na všetkých stranách lietadla pre zvýšenie bezpečnosti letu. LSEP * Systém FlightAutonomy iba poskytuje určitú ochranou v špecifických prostrediach a nie je schopný kompenzovať chybný úsudok pilota počas letu. Z bezpečnostných dôvodov preto dávajte počas letu s MAVIC 2 pozor na vaše okolie a dbajte pokynov a upozornení aplikácie.

    • Dopredu: duálna obrazová čidlá umožňujú presné meranie vzdialenosti až na 20 metrov. Detekovateľný rozsah je 20-40 metrov (o 33% širší ako Mavic Pro). Duálna obrazová čidlá sú tiež schopná detekovať prekážky a lietadlo včas zastaviť pri lete do 50.4 kmh (o 40% efektívnejšie ako Mavic Pro).
    • Dolu: duálna obrazová čidlá umožňujú presné meranie vzdialenosti až na 11 metrov. Detekovateľný rozsah je 11-22 metrov. Infračervený systém pre vnímanie umožňuje presné meranie vzdialenosti až na 8 metrov. Lietadlo presne visí do výšky 50 metrov a bezpečne pristane na detegovanou zem. K čidlám bola doplnená prídavné svetlá, ktoré pomáhajú pristáť za zhoršených svetelných podmienok.
    • Doľava a doprava: systém vnímanie prekážok je schopný detekovať prekážky v rýchlosti do 28.8 kmh, zvyšuje tak bezpečnosť letu ako v režime ActiveTrack tak Tripod.
    • Dozadu: duálny systém vnímanie prekážok je schopný presne merať vzdialenosti až na 16 metrov a je schopný detekovať prekážky a lietadlo včas zastaviť pri lete do 43.2 kmh. Detekovateľný rozsah je 16-32 metrov.
    • Hore: infračervený systém pre vnímanie prekážok. Presné meranie na vzdialenosť až 8 metrov.

    INTELIGENTNÝ - ĽAHKÉ OVLÁDANIE

    S výkonnými kamerami a jednoduchými inteligentnými režimami pre natáčanie je Mavic 2 schopný vytvárať kreatívne letecké zábery a je dostupný užívateľom všetkých úrovní.

    • ACTIVETRACK 2.0
      Vďaka vylepšeniam v oblasti hardvéru a softvéru ActiveTrack 2.0 posunie váš zážitok zo sledovania na úplne novú úroveň.
    • Presné rozoznávanie
      Predtým sa ActiveTrack primárne spoliehal na 2D obrazy z hlavnej kamery, aby mohol sledovať subjekt. Mavic 2 teraz s ActiveTrack 2.0 mapuje 3-rozmerný obraz okolitého prostredia pomocou hlavnej kamery a predných duálnych obrazových snímačov, zvyšuje tak presnosť rozoznávanie.
    • Predikcia trajektórie
      Algoritmy pre predikciu trajektórie pomáhajú subjekt sledovať aj keď prechodne skrytý za prekážkou.
    • Sledovanie vo vysokej rýchlosti
      V otvorených priestoroch bez prekážok môže Mavic 2 sledovať rýchlo sa pohybujúce subjekty, ako sú napríklad autá alebo lode, do rýchlosti 72 kmh. (Pozn. 11)
    • Vnímanie prekážok
      Počas sledovania subjektu si Mavic 2 plánuje cestu vo svojej 3D mape okolitého prostredia. Kým Mavic 2 bez prerušenia natáča, vníma, rozoznáva a vyhýba sa prekážkam pred a za sebou.

    PANORÁMA

    Mavic 2 podporuje štyri panaramatické režimy Sphere, 180 °, Horizontal a Vertical.

    LETECKÁ FOTKA JEDNODUCHO

    K dispozícii je rad intuitívnych režimov pre viac kreatívnych možností.

    • POI 2.0 - Point of Interest (POI) 2.0: vďaka technológiám pre meranie vzdialeností pomocou obrazu a GPS, je prelet do stredu kruhu pred natáčaním po kružnici minulosťou. POI 2.0 zvyšuje efektivitu workflow ako nikdy predtým, a umožňuje vám subjekty oblet a natáčať ľahko a jednoducho.
    • Waypoint 2.0 (POZN.7): vďaka Waypoint 2.0 lietadlo nepotrebuje lietať na presný bod natáčanie pre označenie bodov. Zvolením požadovaných bodov na mape si môžete naplánovať letovú trasu ľahko a rýchlo a uložiť si ju pre ďalší let.

    PRÍSLUŠENSTVO

    Špičkové príslušenstvo, ktoré rozvíja vašu kreativitu.

    Štandardný diaľkový ovládač

    Štandardné diaľkový ovládač ponúka až 135 minút prevádzky na jedno nabitie. Disponuje ergonomickou skladacou konštrukciou s odnímateľnými páčkami, možno ho tak pohodlne prenášať a ľahko skladovať. Nová konštrukcia je vhodnejšie pre obľúbené chytré telefóny a ponúka príjemnejšie ovládanie.

    Rad DJI Goggles

    Okuliare radu DJI Goggles (pozn. 13) sa s Mavic 2 prepájajú bezdrôtovo pomocou OcuSync. Používatelia si teraz môžu vychutnať vylepšený zážitok s nižšou oneskorením a čistejšom 1080p prenosom na vzdialenosť až 8 km. (Pozn. 1)

    V režime Head Tracking je ovládateľný rozsah osi otáčania stabilizovaného závesu kamery -75° až + 75° pre ešte viac pohlcujúci zážitok z lietania.

    KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI

    • Mavic 2 Pre Hasselblad kamera
    • 8 km 1080p video prenos (pozn. 1)
    • 31-min Max. letový čas (pozn. 2)
    • Všesmerové vnímanie prekážok (pozn. 3)
    • Hyperlapse
    • Mavic 2 Pro
    • Hasselblad L1D-20C Kamera
    • Preslávená kvalita obrazu
    • 20 MP 1" CMOS snímač
    • Nastaviteľná clona, f/2.8 - f/11
    • 10-bit Dlog-M
    • 10-bit HDR Video

    Obsah balenia:

    • Mavic 2 PRO
    • Vysielače
    • 1x batéria Li-Ion 3850mAh / 15,4V
    • Naníječ 220V
    • Napájací kábel 220V
    • 3x sada (1pár) vrtúľ
    • Kábel na prepojenie telefónu Lightning
    • Kábel na prepojenie telefónu Micro USB
    • Kábel na prepojenie telefónu typ-C
    • Kryt gimbal
    • Kábel USB / typ-C
    • USB adaptér
    • Náhradné kniple (1pár)
    • CZ manuál

     


    Parametre

    Bonus navyše

    darček k produktu

    Drony

    Výrobca DRN

    DJI

    Typ dronu

    kvadroptéra

    Kamera

    s kamerou

    Stabilizácia kamery

    3-osá

    Ovládanie

    ovládač

    Dĺžka letu

    26min a viac

    Rozlíšenie videa

    4096x2160 (4K)

    Podpora pamäťovej karty

    áno

    Stabilizátor obrazu

    áno

    GPS

    áno

    Živý prenos FPV

    áno

    DJI modelová rada

    DJI Mavic 2

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky