INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Dreame L20 Ultra, robotický vysávač, biely

    Akcia

    -13%

    zľava
    Pokročilý systém CleanGenius™ umožňuje robotovi rozpoznať typ a stupeň znečistenia
    robotický vysávač, farba biela, objem 0,8 l, napájanie akumulátorové, suché aj mokré vysávanie, EPA filterZobraziť viac

    skladom 

    1 095,25 €
    Ušetrite 146,26 €
    Zľava je počítaná voči najnižšej bežnej predajnej cene, za ktorú bol produkt predávaný za posledných 30 dní pred zahájením zľavovej akcie.
    949,00 €
    790,83 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 54 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    427565

    PN kód

    RLX41CE

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Predĺžená záruka a poistenie

    Porovnať

    Popis produktu

    Dreame L20 Ultra

    Predstavujeme vám moderného upratovacieho robota Dreame L20 Ultra. Zariadenie využíva jedinečnú technológiu MopExtend™ a výkonný sací systém Vormax™, vďaka čomu poskytuje efektívny výkon, ktorý si zaslúžite! Zaručuje presné a dôkladné odstránenie nečistôt aj v ťažko dostupných oblastiach a medzi upratovacími cyklami samostatne vyprázdňuje nádržku na prach a špinavú vodu. Okrem toho sám čistí mopové podložky a dopĺňa energiu v nabíjacej stanici! Nechajte upratovacieho robota, aby sa postaral o vaše domáce podlahy, zatiaľ čo vy sa sústredíte na to, čo je pre vás najdôležitejšie!

    Model L20 Ultra vyniká výnimočnou účinnosťou. Využíva pokročilý systém MopExtend™, ktorý umožňuje precízne čistenie ťažko dostupných miest. Ako? Robot automaticky rozpozná rohy a okraje a predĺži dosah mopovacích podložiek. Výsledkom je, že L20 Ultra čistí podlahy pozdĺž podlahových líšt a iných hrán s presnosťou až 2 mm. Teraz bude každé zákutie vo vašej domácnosti žiariť čistotou.


    Rozlúčte sa s odolnými škvrnami! Systém DuoScrub™ využíva dve rýchlo rotujúce mopovacie podložky, ktoré bez námahy odstránia aj tie najodolnejšie nečistoty. Rozliata omáčka na podlahe v kuchyni? Alebo snáď džús rozliaty dieťaťom? Nerobte si s tým starosti! Mop L20 Ultra ich odstráni v okamihu! V režime vytierania sa navyše gumová kefa zdvihne a motor ventilátora sa automaticky vypne, čím sa zabezpečí tiché mokré vytieranie!
     

    Rozlúčte sa s otravnými chumáčmi prachu a vlasmi, ktoré nájdete doslova všade! Sací systém Vormax™ poskytuje sací výkon 7000 Pa, vďaka ktorému vysávač L20 Ultra ľahko odstráni nečistoty z rôznych povrchov. Plávajúca gumová kefa zabraňuje zamotávaniu vlasov a odstráni ich v priebehu chvíľky. Okrem toho sa mopové podložky automaticky zdvihnú, keď robot zistí, že sa na jeho ceste nachádzajú koberce, čím zabráni ich namočeniu a zabezpečí dôkladné čistenie.


    Po dokončení čistenia sa robot automaticky vráti na základňu, kde sa pripraví na ďalšie kolo čistenia. Hlavná nádrž na nečistoty má objem až 3,2 litra, čo znamená, že ju nemusíte vyprázdňovať až 75 dní! Nádrže na čistú a znečistenú vodu majú objem 4,5 l a 4 l. L20 Ultra automaticky doplní nádržku na vodu a vysuší podložky mopu, takže si môžete byť istí, že čistenie podláh sa vykonáva za hygienických podmienok. Nechajte robota Dreame postarať sa o upratovanie, zatiaľ čo si vy užijete zaslúžený odpočinok!

    Technické parametre

    Model : L20 Ultra
    Kapacita batérie : 6 400 mAh
    Sací výkon : 7 000 Pa
    Kapacita prachovej nádoby : 300 ml
    Kapacita nádržky na vodu : 80 ml
    Prevádzkový čas : Až 260 minút
    Funkcia mopovania : Áno (mopovacie podložky)
    Funkcia samočistenia : Áno
    Navigačný systém : Pathfinder™
    Funkcie : Automatické dopĺňanie a vyprázdňovanie nádrží na vodu a prach, 4 úrovne sania, 3 úrovne prietoku vody, LED osvetlenie, výsuvné mopovacie podložky
    Typ filtra : EPA (RHF8)
    Kompatibilita : Mi Home a aplikácia Dreamehome, Amazon Alexa, Google Assistant, Siri
    Stránky o produkte Dreame L20 Ultra:

    shop.dreame.cz/

    Parametre

    Akcie slider

    Odporúčané TOP akcie

    Spotrebná elektronika

    Farba

    biela

    Vnútorný objem

    Celkový vnútorný objem v litroch

    0,8 l

    Zdroj energie

    batéria

    Vysávanie

    suché, mokré

    Filter

    EPA

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky