INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Kensington ErgoSoft K50435EU opierka zápästia

    podložka pod zápästie, ergonomickáZobraziť viac

    skladom 

    17,95 €
    14,96 € bez DPH
    Kód tovaru

    425185

    PN kód

    K50435EU

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Kensington ErgoSoft K50435EU opierka zápästia

    Vonkajšia časť z umelej kože je podporená gélom polstrovaným interiérom, ktorý poskytuje bezkonkurenčnú rovnováhu medzi pohodlnou mäkkosťou a pevnou ergonomickou podporou.

    Navrhnuté s podporou ergonóma a schválením, aby vám poskytli optimálne zdravie, pohodlie a ochranu prostredníctvom správneho zarovnania, prispôsobených rozmerov a jedinečného zakriveného dizajnu, minimalizujú vplyv opakovaného namáhania vašich rúk. Kombinujú bezkonkurenčnú mäkkosť a pohodlie s ergonomickou vedou, sú ideálne pre prácu a zábavu.

    Dizajn na profesionálnej úrovni

    Poskytuje funkčnú a sofistikovanú eleganciu s nízkym profilom s všestrannosťou na výšku a veľkosť, aby vyhovoval rôznym potrebám vrátane mechanických, herných, tenkých, ultratenkých a štandardných klávesníc a myší. Protišmyková podložka zabraňuje skĺznutiu opierok, či už pracujete alebo hráte. Bezšvové okraje poskytujú dodatočnú odolnosť.

    Podporuje správne zarovnanie zápästia a zvyšuje pohodlie krku a ramien pomocou opierok zápästia ErgoSoft od Kensington. Ergonomické opierky zápästia Kensington ErgoSoft, ergonomicky navrhnuté tak, aby sa zmestili na dnešné tenšie zariadenia, podporujú zdravie a zlepšujú produktivitu. Opierky zápästia ErgoSoft, ktoré sa vyznačujú prvotriednym exteriérom z umelej kože vystuženým vnútrom s gélovou výplňou, sú dostupné v rôznych prevedeniach, aby sa prispôsobili rôznym výškam mechanických, herných, tenkých alebo štandardných klávesníc a myší. Ideálna opierka zápästia pre súčasné pracovné priestory a moderné kancelárie.

    Pro-comfort

    Podpora Pro-comfort má vonkajší povrch z umelej kože vystužený vnútrom s gélovou výplňou, ktorá poskytuje bezkonkurenčnú rovnováhu medzi pohodlnou mäkkosťou a pevnou ergonomickou podporou.
    Stránky o produkte Kensington ErgoSoft K50435EU opierka zápästia:

    http://cz.kensington.com/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky